nurseryworks antenn krubba instruktioner

nurseryworks antenn krubba instruktioner

Montering baby redskap har blivit en rituella för nyblivna föräldrar. Allt från barnvagnar att spela varv och höga stolar verkar komma med en rad monteringsanvisningar , som inte alltid är begripliga . Lyckligtvis har Nurseryworks tagit det lugnt på sina frazzled och sömn-berövas kundbas . Anvisningarna för att sätta samman Nurseryworks Aerial spjälsängen bestå av bara några få enkla steg-om du kan använda en skiftnyckel och en skruv , är detta definitivt en uppgift som du kan hantera på mindre än en timme . ( Men när det gäller att få barnet att sova i spjälsängen , är du på din egen . . . )

Du behöver : .
4 50-mm-skruvarna
8 15-mm-skruvarna .
4 konsoler .
1 insexnyckel .
4 35-mm-skruvarna .
2 spjälsäng slutar .
2 spjälsäng lister .
1 madrass styrelse med stegfötter .
konverteringssatsen.

Montering din antenn spjälsäng


1 .
Kontrollera att du har alla krubba komponenter och hårdvara innan du börjar montera ihop spjälsängen . Gå inte vidare till steg 2 om du inte har identifierat alla nödvändiga delar .
2 .
Fäst spjälsängen tillbaka till spjälsängen slutar . Matcha förinstallerade muttrar på spjälsängen tillbaka till de förborrade hålen i spjälsängen ändar för att verifiera att du har rätt crib slutet på varje sida , rikta muttrarna till hålen och skjut på plats . De kommer att "låsa " ihop vid korrekt ansluten .
3 .
Skruva fast konsolerna i de förborrade hålen på insidan av spjälsängen slutar . Det finns tre nivåer-hög , mellersta och lägsta-så efter att bestämma hur högt du vill att madrassen , se till att sätta fast alla fyra fästen på samma höjd inställningen för alla fyra hörnen. Fäst konsolerna i upprätt " L "-läge med två av de 15 mm skruvar för varje konsol .
4 .
Anslut den andra spjälsängen spjäla ( den främre järnväg i spjälsäng ) till båda ändstycken , med samma process som används för bak ribban. Rada upp förinstallerade muttrar på framsidan spjäla med förborrade hålen på slutet bitar , sätta in och låses på plats .
5 .
Placera madrassen brädan ovanpå den parentes , rikta in skruvhålen vid varje hörn av spjälsängen med hålen i hörnen av madrassen styrelsen . Trä 50 mm skruvar ner i hålen så att skruven fångsterna fästet under , och använd insexnyckeln för att skruva de fyra skruvarna på plats och dra åt . Spjälsängen är nu redo för en spjälsäng madrass och sängkläder .

Konvertera spjälsängen till en dagbädd


1 .
Ta bort den främre spjälsängen slat genom att underlätta förinstallerade nötter från hålen i sidan rälsen . Skruva loss skruvarna som håller madrassen styrelsen att konsolerna och ta ur kortet ur sängen .
2 .
Anslut konvertering panelen till krängningshämmare på madrassen styrelse med fyra av de 35 mm skruvar , sätter in skruvarna från insidan av krängningshämmare . Dra åt skruvarna med nyckel .
3 .
Sätt madrassen styrelsen att konsoler som tidigare , med 50 mm skruv för att säkra varje hörn till konsolerna .

tips och varningar


 • Montering denna krubba ordentligt krävs två personer . Försök inte att montera spjälsängen själv .
 • alltid till att skruvarna är åtdragna innan du går vidare till nästa steg .


 • Relaterade artiklar


  Vilka typer av sängar finns för möbler med en dold säng ?
  fem funktioner i en bäddsoffa
  hur att hugga ett skal -top hörnskåpet
  problem med vardagsrum möbler
  typer av kudde fyllning
  sovrum sänggavel idéer
  hur man ordnar möbler familjerum
  hur man byter en spjälsäng till en säng
  DIY : Adirondack stol
  kontur madrass avhjälpa