Hur bygger jag säng ribbor för att ersätta en vattensäng ?

Hur bygger jag säng ribbor för att ersätta en vattensäng ?

Konvertera en vattensäng med en vanlig säng med en madrass och madrasser är en genomförbart process . Men om ramen för vattensäng är metall , kommer det inte vara möjligt att omvandla det med dessa instruktioner. Instruktionerna är avsedda för en trä eller plast sängram . Detta projekt bör ta mindre än en dag för att helt förändra en vattensäng i en vanlig säng

Du behöver : .
elektrisk såg
. 2-gånger-4- skivor .
Sandpapper.
Skruvar.
Power skruvmejsel .
Vattensäng ram .
Madrass.
Box våren .
Måttband.
Penna.
Papper.
Dust rufsa (tillval) .


1 .
bort vattnet madrasser från din sängram . Inspektera återstående ram . Om det finns en botten på ramen , till exempel en stor styrelse som täcker hela botten på ramen som en hylla , ta bort detta från ramen . Använd skruvmejsel för att lossa kortet från sängramen . Om det är allt en bit , så du kanske måste såg bit bort från resten av ramen . Sand alla kanter för att göra det smidigt .
2 .
Mät avståndet mellan sidorna på sängramen . Mät avståndet mellan huvud och fot styrelser också. Skriv mätningarna ner .
3 .
Kontrollera om det finns en läpp på vardera sidan av ramen där sängen ribbor kan vila . Det är troligt att det inte blir en läpp . Om det inte finns , mäta längden på varje sida av sängram . Klipp till en bit trä 1 tum tjocka och så länge sidorna av sängram . Slipa kanterna för att göra det smidigt . Skruva fast brädan i sidan bitar av ramen för att göra en läpp på vardera sidan av sängen .
4 .
Bestäm hur många säng ribbor du behöver . Du behöver lister sitta ca 6 inches isär hela längden på sängramen . När du vet hur många lister du behöver , klippa att många spjälorna från 2- gånger-4 styrelser motsvarande bredden på sängramen .
5 .
Placera spjälorna under läppen på vardera sidan av sängen . Skruva fast lister på läpparna använda kraften skruvmejsel . Se till att du ställa in varje spjäla ca 6 inches bort från tidigare ribban.
6 .
Placera lådan våren ovanpå sängen spjälorna. Om du använder en damm volang , ange det i stället över rutan våren . Placera madrassen över rutan våren . Bädda sängen med dina lakan och filtar .


Relaterade artiklar


hur man ansöker polyuretan till möbler
hur man gör en möbel täcka
hur att reparera en skadad skinnsoffa
hur du tar bort färg från skåp
schäslong definition
hur man bygger en soffa kudde
vad är namnet för sängramar som hakar ihop ?
Hur startar jag en moraklocka ?
hur man gör bänk uppdrag stil planer
hur man gör två enkelsängar till en king size säng