Hur skapar jag en tabell visas kaffe ?

Hur skapar jag en tabell visas kaffe ?

Visa soffbord tjäna både en praktisk och dekorativ funktion i ditt vardagsrum . Tillsammans med de praktiska aspekterna av ett soffbord , visa tabeller är som skugga boxar där du kan hus samlarobjekt , foton och andra minnessaker . Du behöver bara några få bygga upp kompetens för att bygga din egen tabell visas kaffe , har trädetaljer tillskuret på virket butik och du kan montera bordet på ett par timmar

Du behöver : .
Fönster med träram .
Måttband.
3/4-inch-thick träpanel .
4 trälister , 3 /4 tum tjock med 4 inches bred och längden och bredden på fönstret .
Trälim.
Skruvmejsel.
Träskruvar.
4 dekorativa bordsben .
Gångjärn .


1 .
Välj ett fönster med en träram för toppen av skärmen soffbord . Du kan hitta gamla fönster med charmiga Lod på arkitektoniska bärgning butiker , eller köpa ett nytt fönster i en stil som passar din heminredning.
2 .
Mät yttermått av fönstret ram . Skär ett 3/4-inch-thick lövträ panel för att matcha omkrets mått , mindre 1 1 /2 inches på bredden och längden . Den 1 1 /2 inches är att anpassa tjockleken på sidbeslag trä . Till exempel , om fönsterkarmen dimensioner är 24 inches bred och 30 inches lång , klipp träpanel åtgärd 22 1 /2 inches bred och 28 1 /2 inches lång .
3 .

Klipp två 3/4-inch-thick av 4- tums hela trälister för att matcha längden på fönsterkarmen . Klipp två 3/4-inch-thick av 4- tums hela trälister att matcha bredden på fönsterkarmen , mindre 1-1/2 inches . Till exempel, om bredden på fönsterkarmen är 15 inches , skär två trälister att mäta 13 1 /2 inches lång .
4 .
Fäst de två trälister skuren för bredd vinkelrätt mot ändarna av träpanel med en sträng trälim följt av träskruvar . De kommer att sitta mot slutet av träpanel , inte på toppen av det , och längst ner och slutet kanter ska spola . Fäst trälister skuren för längd vinkelrät mot den främre och bakre delen av träpanel . Ändarna bör vara i linje med utsidan av sidostyckena och botten av den nedre panelen . Detta utgör rutan för soffbordet display -området. .
5
Fäst två 3-till 4-tums-långa gångjärn eller ett piano gångjärn till ena sidan av fönsterkarmen . Placera karmen ovanpå skåp i displayen soffbordet . Fäst gångjärnen på insidan av bakstycket på lådan .
6 .
Lim /skruv en dekorativ bordsben i varje hörn skåp .

tips och varningar


 • Försök att hitta ben att gå med färg /konsistens /stil fönsterkarmen , om du använder en vintage fönster . Sedan kan du avsluta eller måla displayen rutan för att matcha eller komplettera ramen och benen .


 • Relaterade artiklar


  Hur hittar jag avvecklade amerikanska drog möbler ?
  klädsel handverktyg
  förteckning över möbeltyger
  hur man gör ett centrum trä underhållning
  kan jag använda minne skum för klädsel ?
  häftiga idéer för en pojkes sovrum
  hur du döljer en loveseat
  trä gemensamma reparation
  hur man gör ett papper vagn
  Definitionen av moderna möbler