Kostnaden för fordonsreparationslackering möbler och ny

Kostnaden för fordonsreparationslackering möbler och ny

Förr eller senare möbler slits ut . Fattar beslut om att Refinish möbler du redan äger eller att ersätta det med nya möbler kan vara ett tufft beslut . Men med lite kunskap och forskning kan beslutet vara mindre stressande

Kostnad Refinishing

Om du har känslomässiga band till din möbel-. eller vet att det skulle vara svårt att ersätta med en liknande stil-anser fordonsreparationslackering . Den genomsnittliga kostnaden för Refinish möbler är $ 237, beroende på online Refinish hemsida ServiceMagic . com . Kostnaden kan bli högre om du har antika eller high-end bitar .

överväga nya Möbler

Om du tittar på reparera en $ 100 bokhylla , kan det vara mer kostnadseffektivt att köpa nya . Med nya möbler , kan du också få en garanti som ska täcka framtida reparationer .

Andra överväganden

Förutom ekonomiska överväganden , det finns flera immateriella tillgångar vid beslut om att ersätta eller fordonsreparationslackering möbler . Om möbeln är en familj släktklenod , kanske du vill ha det refinished oavsett kostnaderna . Om pjäsen är föråldrad , kan du ersätta det även om det innebär att spendera mer pengar än det skulle vara att Refinish det . Du kanske också vill att Refinish verket själv , om du känner dig säker på dina kunskaper .


Relaterade artiklar


göra en fotpall
diy nöjescentra
hur man bygger ett steg pall för barn
hur man gör en rustik bord matsal
hur man bygger en bänk ceder dusch
Hur får jag färdigskurna skum i kuddar utan att bryta dragkedjan ?
hur man bygger en krubba runda baby
loft möbler idéer
hur att sälja begagnade kontorsmöbler i Los Angeles
hur man bifoga en sänggavel