Sauder skrivbord instruktioner

Sauder skrivbord instruktioner

Sauder , som började verksamheten 1934, producerar en av de mest populära färdig att montera rader av möbler i USA . Mest känd för skrivbord , nöjesdistrikt och bokhyllor har företaget utformat en användarvänlig metod för kunder att sätta samman sina egna möbler . Möblerna är prisvärda , robust och praktisk . Sauder har utvecklat en dymling och cam låssystem för sina möbler . Församlingen kräver några grundläggande verktyg och i vissa fall , hjälp av annan person

Du behöver : .
platt skruvmejsel .
Phillips skruvmejsel.
Hushållens lim .


1 .
fritt utrymme i det rum där skrivbordet kommer att användas. Det är lämpligt att montera skrivbordet i rummet , snarare än att försöka flytta den . Sauder skrivbord är tunga och kan gå sönder eller chip om flyttat en hel del .
2 .
Jämför bifogade bitar med delar listan på monteringsanvisningarna. Om delar saknas eller gått sönder, kontakta Sauder för reservdelar
3
in kammar-. runt metallföremål med en pil och en plats på topp-i de stora pre- cut hål på den del du sätter ihop . Följa den ordning för montering i instruktionerna.
4 .
Tryck trä pluggarna genom ett hål i sidan av bordet pjäs . De mindre hålet kommer vara i rät vinkel till kameran . Tryck pluggen upp i cam-vissa kommer att förbli utanför
5
Sätt motsvarande avsnitt i skrivbord tillsammans , skjuta det på de utskjutande dymlingar . . Använd en platt skruvmejsel för att sätta på cam 210 grader , dra åt pluggen och cam och låsa två skrivbord ihop bitarna .
6 .
Montera kammar och cam-skruvar på samma sätt . CAM-skruven vrider till motsvarande skrivbord bit snarare än cam själv . Anslut de två delarna genom att sätta i CAM-skruven i cam och vrida cam för att låsa den som med pluggen bitar .
7 .
Avsluta skrivbord genom att placera gångjärnen på dörrar . Du kan också ha skenor för skjutdörrar lådor eller dator hyllor tangentbord , vilket ofta kräver en Phillips skruvmejsel .

tips och varningar


 • Limma trä pluggarna på plats med allrengöringsmedel eller trälim för fastare montering .


 • Relaterade artiklar


  kemikalier i skum sängar
  hur du ansluter ditt hemunderhållningssystem
  hur man gör stolar halkfria på hårda golv
  hur man bygger en queen ram plattform säng
  Vilken typ av trä är utomhus teak möbler egentligen gjord av ?
  Hur gör jag fast upp soffdynorna ?
  Hur återställer jag & restyle ett sovrum kollektion ?
  traditionell salong möbler
  schäslong definition
  hur du gör din egen katalytisk doft lampa