enkel sänggavel idéer

enkel sänggavel idéer

En sänggavel sätter stilen av ett sovrum , och det behöver inte vara dyrt att bli i centrum. Några av de mest kreativa sänggavlar är föremål avsedda för andra ändamål som har omformats för användning i spetsen för en säng . Allt som krävs är lite kreativitet eller en snabb tur till hem förbättring butik .

Klädsel

Våra sängar har blivit platser för multitasking , och en stoppad sänggavel ger en mjuk bakgrund för att göra läxor , arbetar på en bärbar dator eller nattetid läsning . Denna typ av sänggavel är lämplig för någon typ av inredning . En tuftade sänggavel med nailhead trim ser traditionell , medan en elegant och rak huvudgavel är mer samtida . Denna stil är lätt att göra själv , helt enkelt genom kapning en stor bit av plywood , tillämpa vadd och täcka den med ditt val av tyg .

Rumsavdelare

Rumsavdelare har så många användningsområden. De mjukar upp i hörnet av ett rum , gömma visuellt påtagliga t. ex. element eller träningsutrustning och kan även användas som huvudgavel . Bara placera öppnade rumsavdelare mellan sängen och väggen för omedelbar stil . Alla typer av rumsavdelare kan användas , inklusive panel , luftningsgaller eller tygklädda.

Paint Effects

En av de billigaste sätten att lägga effekter i ett rum är med färg . Om du inte har råd med en trä sänggavel , helt enkelt måla en på väggen . Detta kräver viss konstnärlig begåvning , eller saknar att användningen av schabloner . En enkel lösning är att tillämpa remsor av gjutning på väggen för att definiera gaveln och sedan måla inne i formen. Använd en färg som kontrasterar med din vägg , eller tillämpa en målningsteknik som snyltar , RASERING eller stenciling .

Staket

Ett barns rum kan ta på utseendet på utomhus med en enkel gavel består av en del av staketet . Måla den vit för en flickas rum , eller röda eller blå för ett pojkrum . En liknande utseende kan erhållas med en panel av trä för eller ens en grind . Köper dessa poster till lagerlokaler hem förbättring och säkra dem mot väggen för säkerheten.


Relaterade artiklar


hur vattenskyddad trämöbler
hur man ansluter en luftmadrass utan själva kontakten
hur man refinish ett biljardbord
diy hyllor idéer
schäslong definition
gör det själv armoire
Hur rädda jag en gammal trä bord ?
gratis diy planer på en inbyggd säng
instruktioner om hur man monterar en Adirondack stol
hur man gör Recliner-soffor överdrag