gummi fällstol tips

gummi fällstol tips

Fällstolar är idealiska för tillfälliga använda eftersom du kan vika dem och förvara dem i en liten plats när de inte behövs . Använda gummi tips eller fötter i samband med hopfällbara stolar gör dem mindre benägna att flytta plötsligt på hala underlag och mindre benägna att skada golv .

slip-on gummi tips

Slip -on gummi tips är utformade för att fästa över slutet av en tubulär metall ben genom att montera tätt över den . Dessa tips är ofta ingår i ett fällstol när den tillverkas och säljs , men du kan också köpa dem separat för att komplettera stolsben eller ersätta saknade tips om en stol .

Nail-på gummi tips

Nail-på tips är utformade för att permanent fästa ändarna på benen på en trä fällstol . Dessa tips är gjorda med en spik som sticker ut av dem som drivs upp i träet på undersidan av benet. De tips är inte lämpliga för ihåliga ben metall fällbara stolar eftersom det finns ingenstans att spika dem på stolen benet .

Integral gummi tips

Några hopfällbara stolar är gjorda med gummi tips redan på dem . Dessa är vanligtvis avancerade stolar som tillverkas komplett med extrafunktioner, till exempel stoppade säten och armstöd . Stolarna är dyrare än vanliga stolar , men du kan använda dem utan tillsats av gummi tips .


Relaterade artiklar


problem med träfanér lossnar
hur man hänga en vägg hylla
hur man hittar mat klädslar
hur man gör en laminerad dekorativ topp bord av trä
historia schäslong
hur man bygger en grundläggande Backless bänk
hur man sköter om en Tempur- madrass
Hur justerar jag ett Schatz 1000 dag klockan ?
målningstekniker för trämöbler
idéer för att skydda ett bord av trä