hur man öppnar ett skrivbord lås

hur man öppnar ett skrivbord lås

Låsa en skrivbordslåda är en bra idé om du är lagra viktiga dokument eller andra objekt. Men nycklarna till låsen skrivbordslåda tenderar att vara små och de är lätt malplacerade . Om bordet inte är öppen så ofta du kan helt enkelt ha glömt var du satte nyckeln . Även om detta är en frustrerande upplevelse , speciellt om du har bråttom , är det oftast möjligt att plocka låset med rätt verktyg och rätt mängd tålamod och finess

Du behöver : .
fjäderstål plocka
Tension verktyg .
Ficklampa .


1 .
Köp en fjäderstål välja och dyrkning spänning verktyg . Den fjäderstål plocka är formad som ett " W " och spänningen verktyget "L " formad . En ficklampa är bra också.
2 .
Shine ficklampan i låset och lokalisera den sida av lås med stift eller tänderna . Om stiften inte syns så använd fjäderstål plocka att räkna ut var stiften är . Sätt i fjäderstål plocka i låset öppnas och jingel runt . Du ska kunna känna och höra när de plockar får kontakt med låstapparna .
3 .
Sätt på spänningen verktyget i låset på sidan utan tänder eller stift . Vrid spänning verktyg samtidigt som du trycker . Det här flyttar låsmekanismen .
4 .
Sätt fjäderstål plocka i låset på sidan med tänderna eller stift . Fortsätt att trycka med spänning verktyget och trängs gräddan att lyfta stiften .
5 .
Fortsätt att trycka och vrida låset med spänning verktyget . Låset kommer att vara i olåst läge när alla stift hävs .

tips och varningar


 • dyrka lås som du inte äger, eller få tillgång till någon annans privat material , är olagligt i de flesta jurisdiktioner . Bara dyrka upp lås som du äger , eller som du har det legitima ägarens samtycke.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en låda med en vals
  egenskaper hos plast som råvara för möbler
  Hur hittar jag en madrass täcka ?
  hur du gör din egen billig och hälsosam bädd
  hur man målar en byrå vit
  hur du vänder en tryckavlastande madrass
  fönsterplats instruktioner
  hur man gör en hörn förvaring bänk
  hur man gör med ett gammalt piano
  Hur fixar jag smält fuskpäls ?