hur refinish kolonialstil fåtöljer

hur refinish kolonialstil fåtöljer

Kolonialstil liggvagnar kan lägga en air av historia till din veranda eller vardagsrummet , men efter år av användning även dessa hållbara stolar kan behöva fordonsreparationslackering . Ofta är de tillverkade av trä , så rekonditionering dem kan vara så enkelt som att ta bort kuddar och slipning bort den gamla trä finish , tillsammans med skrubbsår och blåmärken av dagligt slitage . Investera bara lite tid på rekonditionering dina möbler kan förvandla en ful fåtölj till en tillgång för ditt hem inredning
1 .
Ta bort kuddar ur fåtöljen . Täck något tyg eller metall med plast , med maskeringstejp för att hålla den på plats . Se dessutom till att varje metall eller rörliga leder är täckta med plast eller plastfolie för att skydda dem från sågspån och bets .
2 .
Installera medellång sandpapper i Hörnslipmaskin och sand från befintliga lager bets . För att undvika fula skrapsår, chips och ojämna ytor , gäller inte pressa på Hörnslipmaskin . Använd endast på medellång slippapper för att ta bort trä. Använd inte sand rundade kanter med Hörnslipmaskin .
3 .
Installera fint slippapper i handen Sander och försiktigt jämna ut virket genom att flytta Sander i små cirkelrörelser . Kontrollera att alla skrapar från stolens slitage jämnas ut under detta skede slipning .
4 .
Sand bort den gamla trä- finish och några fläckar på rundade kanter för hand med hjälp av medellång och fint slippapper . Kontrollera att det inte finns några synliga bitar av föregående bets eller trä slutar den stolen innan vi går vidare .
5 .
med en dammsugare eller en fuktig trasa , ta bort alla trädamm från fåtöljen .
6 .
Applicera ett jämnt lager av en önskad oljebaserad bets enligt anvisningarna på förpackningen. Applicera fläcken med säd , och använder en trasa för att torka bort eventuellt överskott till att skapa en jämn yta . Om du vill att bets vara mörkare , gälla fler skikt tills du är nöjd med färgen . Låt träet torka över natten innan du tar bort plastskyddet och ersätter kuddar .


Relaterade artiklar


hur man byter ett tak på en utomhus swing
hur till återvinna en ottoman
gör det själv möbler reupholstery
hur man hälla kåda på en bordsskiva
skum ottoman typer
hur en läder fällstol
hur man klä en korona stol
saker att titta efter när man köper en ny madrass
hur du döljer en tv bäddstativet
lätt utomhus städa upp idéer