hur tynga bordsbenen

hur tynga bordsbenen

Kanske den svåraste att bygga en tabell är att ansluta , stabilisera och tynger benen . Med tunn eller lätt bordsben , är tabellen sannolikt att vingla , flytta eller välta om en tillräckligt stor styrka tillförs. Om du behöver tynga benen på ditt bord för en utegrill , camping resa eller annan händelse , använd enkla metoder med objekt som du kan hitta runt i huset eller i hem förbättring butik för låga priser

Du måste .
4 stora stenar .
Rep.
Fisk netto.
4 insatser.

Stone och Rope


1 .
Hitta ett stor sten för varje bordsben . Stenarna ska vara så nära i storlek och vikt som möjligt så de drar tabellen lika i alla fyra riktningar , vilket bidrar till att stabilisera den . Om du inte hittar stenar kan du fylla sandsäckar med något som ger tillräcklig tyngd .
2 .
Knyt ett starkt rep runt varje sten . Knyt den andra änden till bordsbenen .
3 .
Stretch repet på alla fyra benen så att den är så spänd som möjligt . Tabellen kommer nu att hållas fast mellan alla fyra stenar .

Stone och Net


1 .
Inköp fisknät från en campingplats eller hem förbättring butik . Mät tabellen i förväg och köpa ett nät tillräckligt länge för att knyta runt alla fyra benen i tabellen .
2 .
Tie nätet högst upp på alla fyra benen. Nätet ska vara stor nog att det ger visst utrymme, hängande något i mitten .
3 .
tunga föremål , till exempel sandsäckar eller klippor , insidan av mitt på nätet . Tabellen kommer inte att vara förankrat i mitten .

Stake och Rope


1 .
Köp fyra stöttor för varje bordsben . Se till att insatserna kommer att kunna tränga igenom ytan på som du vill stadigt på bordet. Till exempel, om drivs i hård mark , kanske du vill köpa metall insatserna .
2 .
Klipp fyra bitar av rep till lika längder . Knyt ett rep runt toppen på varje spel . Knyt den andra änden till toppen av varje bordsben .
3 .
Hammer insatserna i marken tills repet är sträckt . Om repet är inte stramar när insatsen är helt slås ned , kan du behöva gräva upp det och skär av repet kortare .

tips och varningar


 • Mät upp ideala längden rep från bord till jord innan kapning . Om du gissar , kan du ha olika balans och /eller avfall rep av att behöva göra nya nedskärningar .


 • Relaterade artiklar


  luftmadrasser för ryggsmärta
  hur man bygger en eldstad bokhylla
  hur man gör en trä bokhållaren
  problem med budgeten persienner
  typer av madrasser för skandinaviska slat sängar
  som kommer att plocka upp gamla möbler ?
  hur man installerar en vattensäng
  hur du tar bort lådor från min Kathy Ireland dresser
  hur man skapar och bygga din egen bokhylla - steg 6
  hur man använder plywood under en madrass i stället för en låda våren