rustika stuga säng idéer

rustika stuga säng idéer

Oavsett din stuga är en liten handgjord struktur , en finare timmerstuga , behöver du fortfarande bäddar . Beroende på storleken av kabinen , kan du ha ett stort sovrum och gästrum för vänner och familj. Rustik stuga säng idéer omfatta både sängkläder och linne du använder i sängarna , liksom den faktiska sängar .

Down Home Sängkläder

handgjorda filtar är ett sätt att göra din sängkläder arbete med den rustika stuga tema . Täck sängar med flanell lakan , som håller dig och dina gäster varm på natten , och toppa med täcket . Kontrollera lokala antikaffärer , eller butiker som säljer täcken gjorda av lokala konstnärer. Maskintillverkade täcken är ofta billigare än handgjorda filtar , men har ett liknande utseende , om du utrusta flera rum eller om du har en liten budget , plocka maskintillverkade . Du kan också använda ett duntäcke och drapera ett vikt täcke vid foten av sängen .

Animal Prints

Animal print sängkläder fungerar också med din stuga stil . Vissa butiker specialiserade på dekorationer och inredning för hytter och har ett stort utbud av täcken och sängkläder som använder djur utskrifter . Du kan hitta några bed -in-a-bag uppsättningar , bland annat lakan, örngott, täcke och ofta en damm volang . Den sängar skildrar ofta skog och sjö varelser , såsom björnar , fisk och hjort .Om du ofta har besökare till din stuga eller dig som reser med barn , överväga att enkelsängar i minst ett av sovrummen . Satsa på sängar av vit trä eller smide , som har ett klassiskt utseende när det paras ihop med kabin-stil sängar . I rum , lägga till en vanlig byrå mellan sängarna , för att ge dina gäster ett nattduksbord .

Rustik Sänggavlar

sänggavel på sängen är nästan alltid synlig , även om du använder ett stort antal kuddar eller skorsten kuddarna mot sänggaveln . Välja en rustik stil sänggavel , eller ens att göra egna , följer stugan tema . Leta efter sänggavlar tillverkade av faktiska loggarna, eller sänggavlar gjorts och formade för att likna stockar . Gavlar gjorda av gamla dörrar och bärgade trä är ett annat sätt att införliva tema till ditt sovrum . Varje hål, knut och ofullkomlighet på trä ger karaktär och stil till ditt sovrum .


Relaterade artiklar


hur man gör en laminerad dekorativ topp bord av trä
hur att sälja begagnade kontorsmöbler i Los Angeles
Hur man återskapar en matsal dyna rum sits
hur man bygger en symaskin bord
hur reparera vatten fläckar på trämöbler
hur man bygger ett matbord och bänkar
hur man hittar en madrass täcka
Hur köper jag och ersätta plast soffa ben ?
hur man gör en dator stativ
hur man bygger en drop-down vägg bord