Hur fixar jag en dator stol som inte kommer att stanna upp ?

Hur fixar jag en dator stol som inte kommer att stanna upp ?

Computer stolar är inte avsedda att vara för evigt , och förr eller senare , kommer saker och ting börjar gå fel . Det vanligaste felet med en dator stol är att det inte längre kommer att stanna upp . Felet ligger i gasflaskan som sitter i upprätt på stolen under sitsen . Som ordförande blir slitna , kan tätningarna skadas , vilket gör att gas läcker från cylindern . När minskar gastrycket , blir det svårt för stolen att stanna upp under vikt

Du behöver : .
Metal skruvstäd ( om cylindern avlägsnande är knepigt ) .
Stor rörtång .


1 .
först bort stolens bas . Vänd stolen upp och ner och använda en skruvmejsel för att lyfta upp anläggningen klippet . Basen kan sedan ta bort med lite uppmuntran . Vrid och dra basen tills den glider bort från cylindern . Som bas kommer bort , kommer du att märka brickorna och kullager . Sätta dessa åt sidan . Du bör nu ha fyra små utrymmen som är avsedda plus bas och ben på stolen .
2 .
Nu bort cylindern själv . Cylindern är inte skruvas i , men är en konisk form och kan tas bort med hjälp av en rörtång . Placera skiftnyckeln på huvuddelen av cylindern och försiktigt vrida sig i endera riktningen. Om cylindern är lite tveksamma till att komma ut , sedan en skvätt ett smörjmedel såsom WD- 40 kommer brukar göra susen . För mycket motvilligt cylindrar , prova några vassa rappar och sedan låta smörjmedel i blöt i en stund innan du fortsätter.
3 .
nu att den gamla cylindern är ute , använda det som säker och få rätt ersättning , eftersom det finns tusentals modeller av dator stolar på marknaden , alla med olika dimensioner . Den nya cylindern installeras genom att sätta in den avsmalnande änden i mekanismen för hand
4
tillbaka kullager och brickor i denna ordning-. största brickan , lager och minsta bricka . Täck med basen och lägre klippet .
5 .
Vänd stolen i upprätt läge och sedan sitta på den och dra den avsmalnande lederna .

Tips och varningar


 • Detta är en tryckbehållare , och skyddsglasögon bör användas under utbytet.


 • Relaterade artiklar


  vad man ska använda istället för låda fjädrar
  hur man bygger en bänk för ditt vardagsrum
  diy sovrum garderober
  utanför eldstaden idéer
  hur man bygger ett bord matsal med handverktyg
  hur du bygger dina egna småbarn säng och enkelsäng
  hur man köper soffor
  hur man bygger en säng logg våningssäng
  diy picknickbord planer
  Hur konvertera en evenflo spjälsängen till ett barn säng