franska tabell färg idéer

franska tabell färg idéer

Franska tabeller , ofta mer känd som franska land tabeller , ofta målade i två nyanser. Tabellens översta är målad i en färg medan ram och ben är en annan färg , vilket inte innebär att du kan inte måla ditt bord en enda färg , men detta kan hålla den i en anda av fransk lantlig stil och ger dig en tidlös look som ger liv åt ditt kök eller matsal .

Nästan Wood

Många franska tabeller färgas snarare än målade , avslöjar träets naturliga skönhet . Om du är fordonsreparationslackering en fransk bord , måla bordet i stället ta bort gamla lager av färg och förbereda skogen för fläcken . Du kan behålla känslan av trä tonen i åtanke genom att använda en naturlig färgpalett för ditt bord . Prova en beige färg som liknar tonen av obehandlat trä för tabellens topp , och använda en chokladbrun eller mahogny tonen för benen. Elfenben på bordet ser också bra med dessa mörkare ben färger , och du kan använda en torr pensel med en liten mängd färg för att strimma bordet med benet färger för att skapa ett svagt intryck av träfibrerna . Använd salvia gröna bordstabletter och inställningar för en klassisk look , röd eller blå för ett lantkök stil eller en mängd bruna för en modern look.

tegel och sten

Ta inspireras av material som finns i gamla landet Franska kök i stället för traditionella färger för tabeller . Måla basen och ben i tabellen ett djupt tegelröd och svamp små mängder svart på topp för att skapa ett gammalt tegel utseende . Måla upp ett medium grå och svamp ljus och mörk grå på ovansidan för att simulera sten konsistens . Lägg till en antydan av mossgrön både toppen och ben för att binda ihop det hela , som fungerar speciellt bra om du planerar att behålla en levande växter eller snittblommor på bordet .

ljusa och rena

ge tabellen ett nytt, fräscht utseende genom att måla hela bordet med en mycket lätt gräddvit färg som helst i just benvitt till elfenben rik kräm sortiment . Hitta en stencil mönster du vill-antingen en naturlig växt stencil att framkalla landet tema eller en Fleur de Lis till Harken tillbaka till det klassiska franska monarkin . Välj en stencil med fina linjer snarare än djärva linjer och svamp det på bordet med ett medium grayish-blå färg . Accent denna färg system med djupa röda kuvert infoga klassiska franska land färger .


Relaterade artiklar


information om madrass kvalitet
uppkomsten av täljsten
hur man utformar böjda ben för ett slutet bord
hur man utformar en baldakin
Hur gör jag billiga skåpdörrar för en bokhylla ?
tekniker på fordonsreparationslackering gamla möbler
hur man gör en ut -plattform säng av återvunnet material
Hur sätter jag en dagbädd ?
vad är skillnaden i Trådantal i ark ?
Hur använder jag en mosaik design när golvplattor har upphört ?