futon täcka idéer

futon täcka idéer

En futon är en mångsidig möbel , som arbetar lika bra i både ett vardagsrum eller gästrum . När du är i upprätt läge , serverar en futon som en soffa . Nedfällt , är det användas som en säng . Futons finns i en mängd olika stilar och varianter . Precis som madrasser , är futon madrasser finns i olika tjocklek och fasthet . En futon madrass bör ha ett omslag att hålla den i bästa form som möjligt . Matcha locket till inredningen i ditt rum .

mörk färg

Om din futon fungerar som en primär sittgrupp i ett rum , använd en mörk , färg på omslaget . Den mörka färgen kommer att dölja eventuella fläckar . Inköp kuddar i en ljusare nyans av omslaget färg för en mer färdigt utseende. Se till att din futon täcka är gjord av en bomull /polyester blandning eller ett tunt kläde , som är mycket hållbara .

Vinyl Omslag

För en klassisk kandidat-pad utseende, välja en vinyl futon täcka , finns i en brett spektrum av färger . Detta material ser ut som läder , men är mycket billigare . Det är ett bra alternativ för dem som använder futon för att sitta av TV och äta . Matstänk städa upp lätt och flytande inte absorberas av madrassen under locket.

Microsuede

En microsuede futon täcka lägger till en högklassig känsla till ett rum . Detta material kommer i många färger , från klassiskt mörkt brun till ljust kungliga lila . Spill städa upp lätt från denna typ av omslag, och materialet är väldigt mjuk .

Utbytbara höljen

En futon täcka kan vara ett objekt för att låta din personlighet lysa igenom . Om du gillar täta förändringar i ditt rum design omfattar köpa flera futon . Till skillnad från en soffa , kan du enkelt ändra täcker och lägga till nya liv till ett rum . När du har lust kan du uppfinna utrymme genom att gå från en djärv blommigt mönster till en dämpad neutral färg .


Relaterade artiklar


hur man hitta begagnade bokhyllor
hur man gör en klar olja gnida
hur man byter hylsan på min strand paraply
idéer för hur man ska göra om beklädnad av mässing sängar
Hur konvertera en dubbel till en dubbelsäng
Hur skapar jag en ångbåt trunk ?
kallskum vs resårmadrass
hur man refinish ett antikt cederträ armoire
hur man identifierar antika hopfällbara stolar
hur du tar bort ett armstöd