hur du tar bort lack från en aluminium fälg

hur du tar bort lack från en aluminium fälg

Aluminium fälgar är en uppgradering många bilägare köpa för sina fordon . Aluminiumfälgar väger mindre än traditionella stål hjul, och finns i olika storlekar och stilar för att passa nästan alla fordon . Ett tunt lager polish appliceras på aluminium fälgar innan de lämnar fabriken , som syftar till att skydda dem under transporten. Detta lack är tråkig och bör tas bort före användning för att möjliggöra full briljans av din aluminium fälgar att lysa igenom

Du behöver : .
Bucket
Bil tvål.
Stiff skurborste.
600-slippapper våtslippapper .
Mjuk trasa.
Trollhassel .


1 .
Lägg fälgen på en plan , stabil arbetsyta som ditt garage golvet eller uppfart . Området skall vara smuts-fritt att hindra lera från att samlas på fälgen som du arbetar .
2 .
Lägg ett uns av tvål till en hink och fyll med rent vatten. Doppa en hård skurborste i vattnet och skrubba fälgen för att ta bort smuts och fett . Skölj fälgen med rent vatten.
3 .
Fukta en bit av 600-slippapper våtslippapper med vatten och lätt gnugga sandpapper över ytan på fälgen i en cirkulär rörelse . Tryck försiktigt ned när du sand , att arbeta papperet längs kanterna och i skrevor ta bort alla gamla polska . Om sandpapper torkar ut , tillsätt några droppar vatten på ytan av fälgen .
4 .
Vrid hjulet om och sand undersidan av fälgen för att ta bort resten av polish . Områden utan polish blir ljusa och blanka , medan områden inte är helt rengjord kommer att vara klart och ogenomskinlig .
5 .
Skölj hjul med rikligt med rent vatten när slipningen är klar . Låt hjulet torka i minst fyra timmar , vrida den fälg på sin sida så att vattnet kan rinna och undvika rostbildning på ytan .
6 .
Coat en mjuk trasa med flytande trollhassel och torka av båda sidor av fälgen. Trollhassel tar bort alla kvardröjande skräp och återställer lyster . Det är en sammandragning finns på de flesta apotek , gjort av bladen av Hamamelis virginiana buske .

tips och varningar


 • Använd inte en tung slippapper sandpapper . Större korn av sand kan lämna djupa , fula repor .


 • Relaterade artiklar


  hur man byter inomhus möbler kuddar
  Hur konvertera en Waverly spjälsängen till ett barn säng
  diy sovrumsmöbler
  hur man bygger en hög klack stol
  hur man bygger en trä spjälsäng
  hur man täcker möbler med lakan och t - stift
  hur man rengör och fräscha upp mikrofiber möbler
  hur man gör ett hörn skrivbord
  hur man bygger en loftsäng med 4x4
  hur man gör stolar halkfria på hårda golv