hur man byter fjädrarna i en stol

hur man byter fjädrarna i en stol

Byte av spiralfjädrar på en stol är svårare än många tror . För att förhindra att fjädrar från studsande på sin plats och orsakar skador på soffan , är det nödvändigt att knyta fjädrarna på plats med hjälp av en komplicerad serie av knutar och slipsar . Detta är dock den svåraste delen av ersättningen . Resten av processen är ganska enkel . Detta förfarande tar ungefär en dag att fylla

Du behöver : .
Sax
Skruvmejsel.
Avbitartång.
Byte siffran 8- formad spiralfjädrar .
Penna.
Tråd.
Needle.
String kopplingsförbehåll sladden .
Måttband.
Edge tråd .
Tyget.


1 .
Ta bort den gamla fjädrar från stolen . Detta kan innebära att skära bort gamla tyg och vadd för att exponera fjädrarna under stolen med sax eller en skruvmejsel . Ta bort den gamla fjädrar med avbitare , men lämna den huvudsakliga metallram på stolen . Ta bort alla trådar , vadd , tyg strängar och metall fäst stolen ramen .
2 .
Montera lämpligt antal fjädrar . De flesta stolar användning mellan tre och 12 fjädrar till botten av stolen . Räkna original fjädrar att tala om hur många nya fjädrar du behöver , eller så kan du ögongloben det . Placera fjädrarna i raka rader längst ner på stolen , fyller upp majoriteten av ramen. Fjädrarna ska sitta på samma höjd som den övre delen av metallram .
3 .
Rada upp fjädrarna som du vill att de ska sitta inuti ramen . Markera placeringen av varje vår med en blyertspenna. Ta bort alla fjädrar utom en. Sy fjädrarna till botten sadelgjord , en åt gången med tjock tråd . Sy fjädrarna till bandet om de fyra utanför kanterna för bästa stabilitet .
4 .
Mät längden på strängarna längst ner på stolen . Klipp ett snöre för att motsvara fyra gånger den här mätningen. Tie varje vår till kanten av ramen och varje vår bredvid .
5 .
Använd en kringla knut att knyta strängen uppifrån och ner , från sida till sida och diagonalt från vänster till höger och höger till vänster. Placera änden av snöret på toppen av våren. Loop strängen upp under våren och tillbaka runt ovansidan . Upprepa en gång att göra en kringla-formad knut . Dra åt hårt , sedan flyttar strängen till den andra sidan av våren. När alla sidor av våren är bundna på plats , fortsätter strängen till våren nästa i tur.
6 .
Tie kanterna på fjädrarna vidröra stolen ram till ramen med kantning tråd . Använd minst 10 varv tråd per våren kant för bättre stabilitet. Täck fjädrar med tyg och häfta fast.


Relaterade artiklar


ladderback stol historia
hur man gör trä lådor glida lätt
hur man refinish ett biljardbord
Hur rädda jag en gammal trä bord ?
hur man gör lyftselen platser för en PVC stol
Hur skapar jag en billig köksö ?
diy trä sänggavel
hur man bygger en cd väggenhet
anilinläder behandling
idéer för fordonsreparationslackering möbler