hur man installerar läder klädsel

hur man installerar läder klädsel

Läder säten är en uppgradering många fordonsägare väljer att inte betala för . Tyg säten är hållbara , och mycket billigare än uppgraderade lädersäten . Läder klädslar är ett kostnadseffektivt alternativ för ägare som vill ha utseendet av läder säten utan den höga kostnaden för fullt lädersäten . Installera din egen läder klädsel är ett enkelt sätt att uppgradera din bil

Du behöver : .
Läder klädsel
. Små brukskniv .


1 .
flytta fordonet till en varm , solig plats och sprida klädseln över huven . Värmen från solen kommer att göra lädret mer följsamma och locket enklare att installera .
2 .
bort eventuella nackstöd eller armstöd från stolen . Tryck på den lilla knappen på sidan av huvudet eller armen vila samtidigt som du drar den rakt upp för att ta bort den.
3 .
Rulla material på botten av klädseln mot toppen , hålla skydd på båda händerna . Skjut över toppen av sätet , trycka ner ordentligt när du rulla locket längs sitsen . Lädret kommer att tight och kan fastna när du rulla den , men stadigt nedåtgående tryck på lädret kommer att lossa material och sträck det nog att passa på sadeln.
4 .
Fäst klädseln under botten av sätet . Locket har antingen band eller kardborrband som samlas under stolen så att den inte flyttar sig under användningen.
5 .
Klipp två små slitsar i toppen av sätet , direkt över hålen för huvudstödet . Läder är ett hållbart material och skär den med en vass kniv kommer att hindra det från att rycka . Byt ut huvudet eller armstödet , skjuta in den i hålen tills det låses på plats igen.

tips och varningar


 • inte passar läder klädslar under kalla väder . Den kalla och fukt i luften gör lädret styvt och svårt att arbeta med .


 • Relaterade artiklar


  hur man refinish en ek fåfänga
  hur man unjam en lateral arkivskåp
  hur man bygger en enkel bänk
  klä möbler definition
  typer av miniatyr vinställ
  diy hörn bänk
  hur man bygger en japansk plattform säng
  diy L-formade databord
  Prinsessan barn säng instruktioner
  vad man ska använda den kinesiska lackad möbler