hur man packar en säng sömn antal

hur man packar en säng sömn antal

En av fördelarna med ett Sleep Number säng är att dess uppbyggnad gör att ägarna att ta isär madrassen och packa det i relativt stora lådor i stället för en stor madrass låda . Detta gör det lättare att passa sängen i en rörlig lastbil eller att skicka det till en ny plats . I allmänhet bör du paketera en Sleep Number säng genom att följa monteringsanvisningarna för madrassen i omvänd

Du behöver : .
Lådor
Förpackningstejpen.
Stora plastpåsar .


1 .
Packa upp Sleep Number madrassen och vik gränsen wrap från över stoppning . Ta bort skum stoppning och ställ den åt sidan .
2 .
Dra försiktigt luftkammaren bort från huvudet av madrassen och lokalisera anslutningen till luftslangen . Ta tag i slangen med ena handen och luften rummet med de andra och dra försiktigt tills slangen lossnar från luftkammare . Upprepa för den andra luftkammaren om madrassen har två .
3 .
Ta bort luftkammaren från madrassen och ställa den på golvet . Tryck ut luften ur luften kammare och vik den till en lämplig storlek för att passa i en låda . Gör samma sak med den andra luftkammare , om tillämpligt . Paketet dem i en låda och tejpa igen den.
4 .
Ta bort skum vaddering runt kanterna på madrassen , förutom den bit som var mellan luftkamrar om sängen har två . Försiktigt luckan dessa skum bitar och de stora ark skumgummistoppning du drog ut madrassen när du packade upp den . Paketet dem i en stor låda eller två lager av plastpåsar .
5 .
Ta bort plasten hörnet lås från hörnen på madrassen och ställ dem åt sidan .
6 .
Vik den nu tomma Sleep Number madrassklädsel . Paketet det i en låda eller två lager av plastpåsar .
7 .
Placera fasthet motorstyrningssystem och rör i en låda. Också placera fjärrkontrollen , kepsar till luftkamrar och plast lås hörn i denna ruta . Placera tillräckligt med stoppning runt varje av dessa poster så att de inte skadas under transporten.

tips och varningar


 • Om du har en Sleep Number stiftelse förutom ett madrass , demontera det genom att ta bort och vika täcket , skjuta däck paneler av kanterna , dra horisontellt stöd och slutet balkar upp och ut på sidorna , och sedan koppla tvärbalk genom att ta bort plasten stiften och dra isär delarna . Paketet täcket och plasten stiften i en låda och plasten paneler i en annan stor låda eller påse .
 • Om du föredrar att flytta madrassen intakt istället för att ta isär den , blåsa luft kamrar , lossa fasthet styrsystem rör och tak för luftkamrar . Placera hela madrassen i en madrass låda för att flytta . Paketet fasthet kontrollsystemet och fjärrkontroll i en vadderad låda .


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort oxideras betyg i ek
  hur man utformar shaker möbler
  förteckning över möbeltyger
  göra slut tabeller
  Var hittar jag ofärdiga möbler ?
  hur man gör en pistol skåp i trä
  hur man läser i sängen med en kudde
  skum ottoman typer
  Vilken är den bästa typen av barnsäng madrass för en nyfödd baby ?
  Vilka typer av sängar finns för möbler med en dold säng ?