idéer för att lagra metall stolar i ett garage

idéer för att lagra metall stolar i ett garage

Metal stolar är användbara när du har ett möte eller en fest på ditt hus med ett stort antal gäster . Eftersom dessa stolar inte används ofta , är det vettigt att förvara dem i garaget , där de ur vägen och inte tar upp värdefull inomhus förvaringsutrymme.

Rack

Att bygga ett rack som består av två bitar av trä eller metall som är vinkelrät mot garageväggen är ett bra sätt att få metall stolar ur vägen . Hyllan stöder vikta stolar under sina ryggstöd och ger dem möjlighet att hänga . Med stolar vikta , kan du passa ett stort antal av dem på ett galler . För mer stolar , bygga flera rack , installerar dem så högt som möjligt från golvet för att hålla stolar ur vägen .

Rafter Lagring

Du kan lagra metall stolar i takstolarna i ditt garage om takreglarna är tillräckligt breda för att passa stolarna mellan dem . Skruva träribbor hela bottnar i flera bjälklag , vinkelrätt mot reglarna . Genom att skruva flera lameller tvärs bjälkarna så att stavarna är 12 eller 14 inches isär skapar du ett område där stolarna kan lagras genom att placera dem mellan reglarna och på toppen av spjälorna . Om du har 12-tum hög bjälklag , kan du passa förmodligen tre vikta stolar i varje utrymme mellan dem.

Corner Stack

Det enklaste sättet att lagra metall stolar i garaget är att stapla dem i hörnet . Välj det mest avkrok i garaget och rensa ut allt som används oftare än stolarna . Du vill inte att blockera din gräsklippare eller andra nödvändigheter gården , till exempel. Stapla stolar mot en vägg och sätta ett gammalt lakan över dem för att hålla dem från att bli täckt av damm eller smuts . Detta kommer att spara städning tid när du vill använda stolar .


Relaterade artiklar


hur man bygger en 8 - av -12 - tums ram för en projektionsduk
gör det själv armoire
hur man hittar en vattensäng läcka
hur man konstruerar en sub låda
hur man identifierar ett papper ratten på en moraklocka
hur man installerar en vattensäng
välja en madrass för barn i lekåldern
Hur gör jag möbeldesign studio ?
hur man sätter vinyl på möbler
kärlek sits storlekar