lyx lekstugor för barn

lyx lekstugor för barn

Det är väldigt vanligt att barn leker för att efterlikna verkliga livet till den grad att definiera stereotypa rollerna för män och kvinnor , enligt en uppsats av Lauren E. Lee , en sociologi student vid Occidental College . Inte helt överraskande , lekstugor är bland några av de punkter som barn kan gräva i deras fantasivärld av att vara en vuxen . Lyx lekstugor erbjuda barnen en möjlighet att utforska fantasi spela i en dold som liknar deras eget hem .

Anpassad Lyx Playhouse

En skräddarsydd lyx lekstuga är designad för att komplimentera dekorationer av ditt eget hus. Hus kan inkludera trägolv samt TRÄPANEL och pärla ombord längs väggarna i det inre . Barn kan koppla på en veranda som sveper runt de två sidorna på framsidan av huset . De kan också njuta av plantering riktiga blommor i rabatterna som ligger i fönsterbräden . Lägg fönster behandlingar till ett burspråk för en verklig hemtrevlig känsla .

Oakmont Manor

Oakmont Manor från Posh Tots ger dina barn en elegant smak av hem levande . Huset är stort nog att underhålla flera gäster på en gång . Kolumnerna och täckt veranda hälsar gäster och ägare . Barn kan njuta utsmyckning kolumnerna för semester , precis som föräldrar kan göra .$ 21. 000 hus har flera nivåer och 10 fönster . Din familj kan njuta av att ge interiören en egen look . Detta hus är byggt egna , så det kommer att ta ungefär sex veckor att leverera och kommer att kräva montering vid leverans . Plant detta hus på din fastighet och omger den med frodig grönska och barn kommer att känna att de har sina egna privata plats som ditt .

Mini Mansion

Mini Mansion lyx lekstuga är ett lämpligt val för alla barn som önskar få ett hus precis som den hon lever i. Konstruktörerna av Mini Mansion kan skapa ett drömhus du mönster eller modell en efter ditt eget hem . Du kan också välja att få hem kopplad för el så att ditt barn inte utan ström i hennes lekstuga .Det finns andra tillägg till denna lekstuga . Du kan välja att ha en trappa in eller få hem byggda med takhöjden . Om din egendom blir mycket sol , kanske du vill ha ett solrum inbyggd så ditt barn kan ha sin egen plats att njuta av solen medan du njuter av en lugn bok eller aktivitet . Dessutom kan du välja att ha en innergård tillagd den och även ett loft . Sweet Treat Kids kommer att bygga ditt barns lekstuga på plats var som helst i USA , enligt hemsidan .


Relaterade artiklar


dymling gemensamma fördelar
hur man bygger en bokhylla hörn dator
hur man gör ett redaktionellt styrelse
soffa vs loveseat
hur man utformar shaker möbler
hur man gör en spa täcka
hur man gör en möbel täcka
flygvapnet möbler förvärv förfaranden
hur överdraget en stol matsal
hur man bygger en fönsterplats med bokhyllor