samtida avföring , soffor och stolar stilar

samtida avföring , soffor och stolar stilar

Modern design stilar är markerade med rena , enkla linjer och oväntade användningar av färger och material. Samtida sittplatser är särskilt utmärkande , stilar införliva sluttande kurvor och mjuka vinklar där traditionella pjäser skulle innehålla skarpa kanter och flera leder . Samtida pallar, soffor och stolar är idealiska för moderna hem som utnyttjar en snygg design estetik .

Futuristic Designs

modern design för sittplatser införliva futuristiska former och material att hämta inspiration från versioner science fiction i framtiden . En tung användning av metaller och reflekterande material som plast är distinkta kännetecknen för denna modern stil . Barstolar finns särskilda favoriter av futuristisk stil . En sadel-formad pall gjord av ett enda stycke akryl material eller metall upphängd på ett borstat rostfritt stål post är ett enkelt och behagligt konstiga tillägg till en bar eller frukost område . I stället för den rektangulära formen och skarpa vinklar av traditionella soffor , välja enfärgade soffor med en dramatisk sluttande och rundad rygg och korta rostfria inlägg . Uppdatera en matsal med borstat rostfritt eller nickel stolar med grå eller svart kuddar , en liten wingback form liknar vingar en futuristisk rymdskepp för extra effekt

Miljöanpassat -inspirerade Pieces

Många moderna interiörer är inspirerade av Eco . -vänliga byggmaterial och jord-ton färgpaletter . För en jord-inspirerad inredning , välja sittplatser stycken klädda i naturmaterial såsom linne eller hampa . Ramarna för eko-inspirerade stolar och soffor tenderar att innehålla enkel , sluttande linjer tillverkad av en enda böj bitar av flexibla trä eller komposit . Överväg soffa och stolar tillverkade av böjda bambu ramar och stora , enkla kuddar att komplettera strömlinjeformat utseende. För en mer rustik tolkning av samtida ekodesign , välj stolar och pallar med trä eller helt slipat inlägg logg och ben . En enkel träpall gjorda av särskiljande kvistig furu är en rustik tillägg till ett lekrum för barnen . Om du menar allvar med att minska din klimatpåverkan genom att välja alternativ stolar tillverkade av återvunnet eller hållbara material . Funky stolar i komprimerad kartong , återvunna plastpåsar eller ens dina egna trasor och skrotar tyg är ovanliga inneslutningar för sittplatser i en modern hus , men många av dessa bitar ut i begränsade mängder och kan vara betydligt dyrare än traditionella material .

färger och material

Många stora möbeltillverkare innehålla en linje av modern eller samtida sittplatser alternativ som passar bäst för vanliga konsumenter som vill införliva subtil modern stil i sina hem . En populär modern soffa stil är en blandning av mocka och skinn eller bomull material . En träram insvepta i svart eller brunt läder häftade ihop med ljus kuddar tan mocka är en elegant och maskulin alternativ för en soffa . Om du vill ha lite mer färg för att göra ett plask i en annars monokromatiskt rum , välj en wingback stol klädd i en ljus upprepande mönster , orange och vit Fleur de Lis eller aqua och svart damast utskrifter samtida snurrar på klassiska mönster . För en variant på en enkel barstol , välja en målad pall i en ljus neon lime eller gul färg . Om du är på alla listig , lägg lite av din egen stil till en enkel träpall med ett collage från gamla kartor , frimärken eller klipp från tidningar .


Relaterade artiklar


hund sovrum inredning för barn
hur man fixar en trasig trä sänggavel
Hur konvertera en rullande stol till en stationär stol
hur man ordnar möbler familjerum
vad man ska ta reda på när man köper en madrass
hur man bygger våningssängar hemma
alternativa rengöring lösningar för klädsel
enkla och billiga sätt att göra Beanbag stolar
fem funktioner i en bäddsoffa
idéer för målning bänkar