schäslong stilar

schäslong stilar

Den schäslong har blivit en av de mest populära möbler som finns på marknaden idag . De används både inomhus och utomhus och finns i en mängd olika stilar, färger och modeller . Schäslonger används ibland i vardagsrum i stället för soffor eller som ett kompletterande möbel tillsammans med komplett vardagsrum set . De används också inom företag, i närheten av pooler , uteplatser och även på stränderna . Välja den bästa stilen beror på din användning och befintliga inredning .

inomhus schäslong

inomhus schäslong har snabbt blivit en välbekant syn i hem för många människor. Denna möbel kan liknas vid både en soffa och en stol beroende på storlek och stil du väljer för ditt hem . Traditionella stilar kan vara längre och erbjuda fler vardagsrum . Dessa schäslonger har oftast en back i ena änden och en eller två kortare armar sida .Modern stil schäslonger kan vara en mängd olika former och storlekar . Vissa kanske bara har en back med någon sida som vapen och vissa kan liknar en vilstol som är helt tillbakalutad . Både traditionella och moderna nutida stilar finns i läder , tyg eller microsuede täcker . Inomhus schäslong normalt intervall från 61 inches till 71 inches i längd .

Outdoor schäslong

utomhus schäslong är en populär möbel för slappa runt pooler , rastplatser eller uteplatser . Dessa finns i en oändlig mängd olika stilar , former och storlekar . De kan göras helt av trä, plast , rotting , metall eller till och med en kombination av flera olika material . Eftersom de används utomhus , de är byggda för att vara robust och tåla en rad olika väderförhållanden. Vissa utomhus schäslonger är tillverkad av samma material som standard hopfällbara stolar gräsmattan så att de lätt kan vikas och tas med på utflykter . Utomhus schäslonger finns också tillgängliga i olika nivåer av liggande inklusive icke-fällbara , multi-fällbara och helt tillbakalutat .

Kommersiella schäslong

De kommersiella schäslong kan också vara antingen inomhus eller utomhus schäslong . Dessa lounger är vanligtvis finns i många olika offentliga platser inklusive läkarens kontor , sjukhus , hotell, offentliga pooler eller offentliga parker. Kommersiella inomhus salonger kan vara av en mer sofistikerad stil med läder täcker som lätt kan rengöras bör spill uppstå . Utomhus kommersiella lounger kan göras av hög kvalitet trä eller i metall och ibland är fodrade med bekväma dyna sittplatser . Även om dessa salonger normalt köps i lösvikt av företag , kan de också köpas individuellt av villaägare .


Relaterade artiklar


ska jag täcka min soffa eller köpa en ny ?
barcalounger läder vilstol stilar
Hur väljer jag en säng kudde ?
Vilka är de typer av ytbehandlingar för Shelby Williams trä stolar ?
Hur man sköter om antika möbler
hur man kan inreda en konsol bord
instruktioner för hur man monterar AB lounge
sätta kakel på en trä köksbord
hur att Refinish målade tabeller
hur man byter hylsan på min strand paraply