typer av våningssängar

typer av våningssängar

Våningssängar är inte bara för barn längre . De kan dubbla mängden sovutrymme och de gör en idealisk lösning för små sovrum och gästrum gäst . Våningssängar finns i en mängd storlekar och konfigurationer utformade för att fungera i alla slags inredningar och vardagsrum.

Standard

En vanlig våningssäng har den traditionella i ett stycke ram som stöder två twin-size madrasser staplade på varandra . Det kanske eller kanske inte har förvaringslådor byggas in under botten madrassen . En stege eller steg är fastsatta i ramen ger tillgång till överslafen . Överslafen måste ha ett skyddsräcke längs varje sida av sängen som stiger minst 5 inches över toppen av madrassen . Väggen sida måste ha en kontinuerlig järnväg , medan den sida som öppnas in i rummet kan ha en 15-tums gap för att ge tillgång till den person som sover i överslafen . Varje våningssäng får inte ha spindlar eller andra egenskaper design placerade så att ett litet barn kan fånga någon del av sin kropp i det .

Stapelbar

En stapelbar våningssäng ger ägaren större flexibilitet att konfigurera rummet och är en bra sätt att utöka användningen av våningssäng när barn växer upp . Istället för att ha den fasta ramen för en standardenhet , har stapelbara ram två distinkta sänggavlar och fotbräden . När gick , gaveln och fotstegskontakt bilda en traditionell våningssäng . Om de är åtskilda , fungerar de som två enskilda twin-size sängar . Förutom ett brett utbud av twin-storlek stilar , det är också möjligt att köpa stapelbara våningssängar med en twin -over-full funktion . Detta innebär att nedre bädd är faktiskt en full -size säng , med överslafen vara en enkelsäng . När du köper stapelbara våningssängar , är det viktigt att leta efter samma säkerhetsfunktioner som finns i standarden våningssängar .

Loft

Äldre barn och tonåringar uppskattar ofta det utrymme en loftsäng låter dem i deras sovrum . Ett loft har den övre sängen förhöjda som den traditionella våningssäng , men den undre utrymmet är öppen för lagring eller annan användning. En två-sovloft våningssäng ger två sängar , men snarare än att de staplade på varandra , sängarna är i rät vinkel . Denna typ av loftsäng ger fortfarande extra lagringsutrymme. Loftsängar finns med twin- , full- och queen size- madrasser .


Relaterade artiklar


Hur gör jag möbelvaruhus läder i iskallt temperaturer ?
olika typer av bokhyllor för inspelning lagring
hur man avsluta möbler med mineralolja
hur man packar en säng sömn antal
Hur hittar jag en 2 - tums skum queen - madrass topper ?
hur man bygger en soffa kudde
hur man kan jämföra baby madrasser
hur man ångest ett matbord
Vad gör man med ett gammalt piano ?
franska tabell färg idéer