Hur konvertera en baby säng till en dagbädd

Hur konvertera en baby säng till en dagbädd

Ett antal av de spjälsängar tillgängliga i mitten av prisintervallet konvertera till barn sängar , full -size sängar , loveseats eller schäslonger . Den typiska 3-i -1 konvertering modellen går från en krubba till en dagbädd och en full- size säng . I grunden är bäddsoffa gjort genom att ta bort framsidan av krubba och sätta madrassen i sitt lägsta läge . Endast spjälsängar som tillverkas som cabriolet bör användas . Göra en dagbädd från en vanlig , icke-konvertering krubba går mot tillverkare " rådgivning samt att för Consumer Product Safety Commission .

Du behöver:
Crib
. Ingår hårdvara .
Insexnyckel.
Phillips skruvmejsel .


1 .
Läs och följ exakt omvandling instruktionerna som tillhandahålls av sängens tillverkaren i instruktionsboken. Om du inte har det , ring företaget och ordning i manualen till din spjälsäng modell , eller gå till dess hemsida och ladda ner PDF-version . De flesta tillverkare gör deras produkt manualer online .
2 .
Ta bort madrassen från spjälsängen.
3 .
Ta bort framsidan av krubba och motsvarande tvärbalken genom att följa bruksanvisningen. Detta kommer sannolikt innebära med en insexnyckel för att avlägsna maskinen bultarna som håller dessa bitar på plats .
4 .
Kontrollera alla bultar och skruvar i den nya konverterade daybed att kontrollera att de är tight . Dra inte åt dem eller använda ett elverktyg , eftersom detta kan skada sängram .

tips och varningar


 • Consumer Product Safety Commission varnar att du bör aldrig " använda trasiga eller modifierade spjälsängar , [ eftersom ] dessa spjälsängar är dödliga fällor . . . Korrekt montering av spjälsängar är av största vikt . Följ anvisningarna från tillverkaren och se till att varje del är korrekt installerad. " Denna rekommendation gäller för varje konfiguration av en konvertibel spjälsäng .


 • Relaterade artiklar


  hur man klä en korona stol
  hur man använder tvättsprit på vintage trä för att lyfta fläckar
  hur man gör en bänk från en sänggavel & fotsteg
  hur man köper soffor
  hur man hänga en projektorduk på väggen
  typer av läderklädsel
  Hur byter jag kontor hjul med glidfötter ?
  kommunikationssystem för katastrofhantering
  Hur konvertera en vattensäng till en vanlig
  diy : hjul