Projektet tips för en gardinstång himmelssäng

Projektet tips för en gardinstång himmelssäng

Om du alltid har längtat efter en himmelssäng men inte har de nödvändiga fourposter kan du använda gardinstänger att hänga sängen draperier . Så länge du lägga upp dem ordentligt , kommer stavarna att tillåta dig en dramatisk golv till tak huv eller filmiest drapera av skir som ett moln över sängen . Antalet stavar och hur de är placerade skapa flera alternativ för ett original kapell behandling .

Design dikterar Antal gardinstänger

När du sätter fast gardinstänger i taket för att göra en himmelsäng , avgöra om gardinerna stängs . Om du vill ha samlat draperier på alla fyra sidor , behöver du stavar över alla fyra sidor så att gardinerna kommer hänga i rätt samlar eller veck . Använd en stång över vardera långsidan av sängen om gardiner öppnas och stängs på sidorna . Du kan drapera en HINNAKTIG längd tyg över varje gardinstång slut i hela huvudet och foten av sängen , låter det sag till ett centrum drapering och hänga i veck i hörnen .

Säkert och Steam

Använd skruvar och växla blotting Fäst gardinstång hårdvara till taket . Sätt draperi krokarna på stavarna innan du lägger upp dem , vilket är mycket enklare än craning overhead att bifoga dem . Ånga tyget innan du hänger för gardiner eller draperier så att de faller mjukt runt sängen .

Drape en Double Border

För en finare finish , bifoga gardinstänger i taket . På utsidan fyra hörnen av sängen , utanför stavar , skruva en krok i taket . Sätt upp de viktigaste gardiner , och lägga ytterligare ett lager . Häng ett fint längd tyg över en krok så att materialet faller från kroken till marken . Sakta drar den andra änden av materialet till nästa krok , låter det drapera lite längs utsidan av gardiner . Fäst den korta änden och drapera en annan fint längd över den , upprepa mönstret tills du har en kolumn med gasbinda i varje hörn med en kappa av gasväv ansluta dem alla runt sängen.

Samtida Canopy

För en mer samtida kapell , bifoga en gardinstång i taket precis bakom sänggaveln . Det bör gå parallellt med sängens bredd . Häng annan gardinstång även med i slutet av sängen , parallellt med den första . Drape en riktigt lång längd tyg över sänggaveln spö , låta det falla graciöst till golvet bakom sänggaveln . Stretch resten av tyget över sängen till andra stav , och drapera den över staven . Låt tyget SAG något under sängen och spilla över stången vid foten av sängen ungefär en fjärdedel till en tredjedel av vägen från taket till madrassen . Suppleant längder av bambu för gardinstänger i ett asiatiskt tema-sovrum .


Relaterade artiklar


hur man bygger ett DVD-fodral
Hur man monterar en LCD skärm på en vägg
idéer för målning bänkar
Hur gör jag monterar shermag sängar ?
hur man väljer en student skrivbord
hur man kan inreda med moderna möbler
hur man klä en stol Berger
hur du tar bort fläckar från Scotchgard möbler
hur man bygger en drop-down vägg bord
hur du döljer en fot pall