Vilka är fördelarna med Nikkens magnetiska bäddmadrasser ?

Vilka är fördelarna med Nikkens magnetiska bäddmadrasser ?

Du behöver:
Måttband
. Skruvmejsel.
Handsåg.
Jigsaw.
Plywood skrot.
Efterbehandling naglar.
Hammer.
Måttstock.
Borra och 1/2-tums borr .
Sandpapper.
Måla eller bets.
Pensel .

Nikkens Kenko Naturest Madrass Topper är en speciell bäddmadrass som syftar till att lösa gemensamma sömnproblem genom att justera din sömn omgivning . Den bäddmadrass innehåller en kombination av sömn teknik, såsom temperatur reglering av liggyta , ett avancerat stödsystem och magnetiska teknik så att du kan dra nytta av en god natts sömn . Nikken har även andra Kenko Sleep System produkter som har liknande egenskaper som bäddmadrass , inklusive Kenko Naturest Custom Pillow och Kenko snuttefiltar .

lindra smärta och stress

Inbyggt i madrassen är en massage yta av noduler syftar till att befria dagens stress och spänningar medan du sover . Den masserande effekt hjälpa dig att somna , och du kommer att vakna upp och känna sig föryngrad som om du har precis haft en riktig massage , enligt Nikkens hemsida . Dessutom är madrassen Topper skapad så att ytan där du sover på överensstämmer med formen på din kropp , förebygga obehagliga och smärtsamma tryckpunkter som du annars upplever med andra sovande ytor .

bekväm och stödjande

Kenko Naturest Madrass Topper också har temperaturreglerande egenskaper . Om kroppen blir för varm när du sover , är bäddmadrassen konstruerad så att värmen blir bort från madrassen ytan och lämnar kroppen sval , torr och bekväm .



latex material att grunden är gjord av utan svikt och ger fast stöd för sovvagn . Den Kenko Naturest madrass Topper s stödsystem är ovanlig eftersom det är utformat för att ge ordentligt stöd för alla sliprar , oavsett kroppsbyggnad .

möjliga hälsofördelar

En god natts sömn är känt för att vara av avgörande betydelse för att upprätthålla god hälsa och att eventuellt bidra till att förbättra vissa sjukdomstillstånd , såsom diabetes och viktproblem vilket hävdas av Nikken .



Nikkens madrass Topper använder en innovativ magnetisk teknik i sin produkt , madrassen innehåller sfäriska neodymmagneter som roteras i 60 grader från varandra . The Magnetic Fields ger en kokong-liknande effekt på den sovande där pad radbryts kroppen upp stödjande och terapeutiskt som om du är inne i en kokong . Enligt Nikkens hemsida , användning och utformning av magnetism skapar en sömn miljö som efterliknar en av naturen, som ger optimal sömn villkor och eventuellt främja hälsosamhet .



Dessutom är grunden för madrassen Topper gjorts med naturlig latex , ett material som förhindrar mikrobiell tillväxt och utveckling av dammkvalster på ytan så att du kan sömn healthfully och hygieniskt .

Miljövänlig

Till skillnad från många traditionella bäddmadrasser är Nikkens Madrass Topper gjorda med naturliga eller organiska material bara . Du kan må bra om att köpa en Kenko Naturest Madrass Topper eftersom processen för att producera latex är mer miljövänlig och effektiv än produktion av material i traditionella bäddmadrasser .


Relaterade artiklar


DIY : utomhus ceder uteplats bord
hur man byter en köksbänk
hur man bygger egna bokhyllor
DIY arm skenor för en bar
alternativ till platta sängar
hur refinish med bivax polish
välja en madrass för barn i lekåldern
hur reparera en vinyl soffa
hur man bygger en säng krona
hur man sätter ett barn krubba hantverk baby tillsammans