den bästa ergo stolar

den bästa ergo stolar

En kontorsstol ökar produktiviteten , men det kan också skada dig . En dåligt utformad stol producerar nack-och ryggsmärtor , huvudvärk och kroppens totala trötthet . Ergonomiska stolar ger maximal komfort och skydd mot eventuella skador, enligt Dr John J. Triano . Forskning olika typer av ergonomiska stolar för att bestämma den rätta för ditt hem eller kontor .

typer av stolar

Executive kontorsstolar har högre ryggstöd , som ger maximal komfort för övre ryggen och nacken . Intensiv användning stolarna är avsedda för personer som kommer att vara i sittande ställning för långa timmar , till exempel en 911 avsändaren. De har mobilitet med ben hjul , har luta mekanismer med sätet och ger en hållbar bygga långa timmar i stolen . Industriell sittplatser stolar stöd ägaren i ett klimat med hårda golv. De har en stark hjulbas med fem poäng . Bestäm vilken typ av stol passar den miljö du kommer att arbeta .

Stol Justeringar

Sök efter en stol som har konturer som formar sig efter din specifika kropp design . Hitta en stol som ger ländryggen och hydrauliska justeringar sitthöjd . Lumbar justeringar ger maximal komfort och skydd för ryggen, --- en kroppsdel känslig för skador , enligt Dr Triano . Sitthöjd justeringar säkerställa rätt höjd för att sitta vid ett skrivbord .

Tilt mekanismer

Ergo stolar som stödjer din kropp när du luta liksom lutar sig framåt ger större flexibilitet . Särskilt utformade tilt mekanismer gör detta möjligt . Kontrollera om din stol har denna funktion.

överväga kostnaden

Forskning kostnaderna för stolar . Ergonomiska stolar kommer inte billig . Däremot kan fördelarna med komfort och hälsa för dem som tillbringar många timmar i en stol uppväger bekostnad .


Relaterade artiklar


hur man gör en japansk Shoji skärm
typer av läderklädsel
hur man gör en låda med en vals
hur man gör skräddarsydda glida täcker för möbler
diy soffa
hur man gör en dator stativ
Hur konvertera en vattensäng till en vanlig
hur priset möbler till en loppmarknad
hur man väljer uteplats möbler
Fördelarna med rostfria diskbänkar