diy bokhylla planer

diy bokhylla planer

Att bygga en bokhylla för hand är ett sätt att lägga funktionella , estetiska och billig lagring för alla rum i huset . En grundläggande DIY bokhylla är ett projekt som endast kräver grundläggande färdigheter snickeri , och efterbehandling hela projektet kommer att ta bara en helg . En bokhylla är en möbel som kan lägga till extra förvaring för böcker, vaser och fotografier i alla rum , och bygga den för hand är ett enkelt sätt att hålla kostnaden nere

Du behöver :
2 ark av 2 tum tjock timmer , 1 fot bred och 4 meter lång .
5 ark av 2-tums-tjock timmer , 1 fot bred och 3 meter lång .
4-tums spik.
Hammer.
. Level


1
Rikta 2- tums kanten av en 1-fot -by -3-fot ombord med tanke på en 1-fot -by 4. -fot ombord . Det 4-fots styrelse kommer att vid sidan av bokhyllan , och 3-fots styrelse kommer att hyllan .
2 .
Placera kanten på 3-fot ombord högst upp del av ansiktet av 4-fot ombord för att skapa en topp för bokhyllan .
3 .
Fäst brädorna med 4-tums spik . Hammer i en spik var tredje inches genom 4- fot ombord och in i hyllan styrelsen .
4 .
Placera en andra hylla styrelse 1 fot ned från den första brädan och fäst den med 4- tums spik . Hammer i en spik var tredje inches genom 4- fot ombord . Se till att kanterna på 3-fot och 4-fotstöd är parallella.
5 .
Lägg till ett tredje 3-fot ombord ena foten ner från den andra linjen, och fäst den med 4- tums spik . Hammer i en spik var tredje inches genom framsidan av 4-fot ombord .
6 .
lägga till en fjärde 3-fot ombord ena foten ner från tredje styrelse och bifoga det med 4-tums spik . Hammer i en spik var tredje inches att fästa brädorna .
7 .
Placera den sista 3- fot ombord längs den nedre delen av ansiktet av 4-fot ombord . Fäst det med 4-tums spik genom framsidan av 4-fot ombord .
8 .
Placera den andra 4-fot ombord längs den motsatta kanten av 3-fot styrelser för att stänga från hyllan . Brädorna läggs platt på marken så att de inte sag som de håller på att bifogas .
9 .
Fäst varje 3- fotstöd till 4-fot ombord genom att hamra 4- tums spik genom 4- fot ombord . Placera en spik var tredje inches längs varje kant 3-fotstöd .
10 .
Stå bokhyllan upp , och kontrollera varje enskilt hylla med en nivå . Se till att alla spikarna i jämnhöjd med bräder .

tips och varningar


 • Paint eller bets bokhyllan för att matcha din inredning systemet .


 • Relaterade artiklar


  hur priset möbler till en loppmarknad
  hur man byter remmen på en stol utomhus
  diy modern bokhylla
  hur man konstruerar en våningssäng
  hur man gör en korsett bälte
  hur man kan inreda plaststolar
  hur du tar bort vapen från en rocker
  hur man gör plast möbler
  hur du ansluter högtalarna till en TV
  diy nöjescentra