diy delar förvaringsfack

diy delar förvaringsfack

När du vill lagra en mängd småsaker , kan en del förvaringsfack tillhandahålla nödvändig organisation . Oavsett om du funderar på att lagra små bildelar , kontorsmateriel eller hantverk , de många fack i en del förvaringsfack komma till hands . Genom att göra din egen bin , kan du skapa en design som passar din storlek och förvaring

Du behöver : .
Måttband
Penna.
Papper.
Tunn träplankor .
Handsåg.
Hammer.
Nails.
. Sandpapper


1
Hitta en gammal bokhylla som ska användas som bas för delar förvaringsfack , om du behöver lagra stora delar , hitta en med flyttbara hyllplan så att du kan skapa mycket stora eller mycket små höjder genom att flytta hyllor . . Mät insidan av hyllor och noterar de mätningar som referenser
2
Använd en blyertspenna för att markera den ungefärliga plats och storlek för varje fack , för var och en , kommer du behovet av att bygga en enkel låda med öppen topp och kort fram. Av en tunn bit trä planka , skär en botten pjäs som är lika djup som i bokhyllan och så bred som du behöver . Sidorna och bakstycket bör handla om en tum kortare än höjden på hyllan och framstycket ska ungefär halva höjden på sidorna och baktill .
3 .
Sätt ett märke där toppen av framst möter sidostycke . Rita en linje i blyerts från denna punkt till toppen bakkant sidostycke , ungefär 45 graders vinkel . Klipp längs denna linje med en handsåg . Upprepa med den andra sidan pjäs . Detta kommer att ge enklare tillgång till de delar .
4 .
Spika bakstycket varje bin till botten bit och fäst sidostyckena till botten och bakstycke . Spika på de kortare framst , se till att det ställer upp med det nedre hörnet av den vinklade kanter . Använd sandpapper för att avsluta kanterna .
5 .
Skjut papperskorgar i bokhyllan med den lägre framkanten utåt . Lämna utrymme mellan varje fack för enkel åtkomst. Om du lagrar tunga saker eller använder stora lådor , placera dem på botten hyllorna .
6 .
På framsidan av varje fack , klistra en enkel vit adressetikett som kan användas för att Skriv namnet på sidan . Du kan märka lådorna i alfabetisk ordning eller gruppera dem efter vanlig användning .

tips och varningar


 • Om du kommer att använda de delar förvaringsfack inuti , du kan måla trä plankor eller lägga anpassningar som matchar din inredning och design estetiska .


 • Relaterade artiklar


  hur reparera möbler rotting uteplats
  sida stol stilar
  lämlås krubba monteringsanvisning
  hur till låsa upp en kista körfält ceder
  hur man olja en slaktare block bord
  hur du redigerar en hel säng till Queen
  Hur tar jag bort hund lukt från möbler ?
  metall sängram monteringsanvisning
  Hur gör jag möbeldesign studio ?
  hur att sälja begagnade barnmöbler i Florida