förvaring av livsmedel idéer när du inte har ett skafferi

förvaring av livsmedel idéer när du inte har ett skafferi

förvaring av livsmedel i ett utrymme utan skafferi kan vara svårt. De bästa alternativen är de som redan finns i köket , inklusive skåp och lådor . Men om utrymme i skåpen inte kan göras , måste ytterligare frysdiskar och hyllor ska installeras eller alternativa fristående lagring måste finna sin väg in i köket , inklusive fristående rack och papperskorgar lagring .

Lådor och skåp

Skåp lådor under eller över den disk som inte agerar för att hålla rätter och koppar kan användas som miniatyr pentryn . Pentryn är bra eftersom de inte bara butik men dölja föremål som placeras inuti . Skåp tillåter både och , lagring plus en extra bonus förklädnad . Håll torra varor och väl förpackade varor i djupa lådor under räknare och mer ömtåliga föremål och behållare ovan .

Öppna Racks

Om du inte har något emot den öppna skafferiet utseende, kala hyllor förvaring med rack är perfekta för placera upp mot en öppen vägg eller oanvänt hörn . Både metall och trä rack finns , vanligen med fyra till fem hyllor nå ca 6 meter i höjd . Öppna rack rymmer mycket och kan vara mycket lättare att navigera och hitta objekt på än i en traditionell skafferi . Dekorativa containrar , lådor och burkar kan användas för att hålla mat på rack för en mer dold och estetiskt tilltalande utseende , om så önskas .

lockförsedda behållare

Staplad lockförsedda behållare eller kärl placeras på golvet kan hålla en betydande mängd mat åt gången . Lock behållare behållare är inte idealiska eftersom de kräver skafferiet punkter som skall staplas på varandra och därför krävs fisket för att hitta rätt objekt . Men i brist på andra alternativ , behållare lådor erbjuda en lösning . När du använder fack , hålla tunga föremål i samma behållare och lätta , känsliga objekt som kex , kakor och tårtor förpackade i en annan . Lock behållare lådor finns på de flesta hem och järnaffärer.

amplar

amplar är ett roligt, dekorativt sätt att förvara mat , men de kräver ett robust system med avstängning från taket . Korgar kan hänga i en rad ovanpå den andra , inte olikt trädgård hängande korgar. De kan hålla frukt och grönsaker , vitlök , paprika , förpackade kex och kakor , te, kaffe och flingor. Korgarna måste hänga nära en vägg eller tydligt av bryggorna . De är inte idealisk för tunga föremål såsom konserver eller burkar . För stora objekt , en alternativ lagringslösning som skåp , rack eller mot rymden måste användas .

små askar

Liten nivå lagring, såsom ett bröd låda , bänkskivan nudel burk , mjöl och socker burk , fruktskål och bänk kryddhylla är idealiska för personer som inte behöver en massa lagring . Dekorativ keramik eller plast lådor med lock som sluter ovanpå disken kan vara bra småskalig lagring för lös spannmål , granola , kakor och ris .


Relaterade artiklar


hur man bygger en 3 låda dresser av kartong
hur man gör en drottning ram från en vattensäng kung
Hur sätter jag ett ägg stol ?
elspis faror
diy stoppade sänggavel
den bästa madrasser för dåliga ryggar
afrikanska stilar för mönstrade kuddar
hur svart lack bord
Pottery Barn kids room idéer
bivax möbler fordonsreparationslackering produkter