hur man bygger en huvudgavel i läder

hur man bygger en huvudgavel i läder

Sängen är ofta i fokus för ett sovrum . En huvudgavel i läder kan lägga en touch av elegans och förfining till en annars grå bäddset . Många tyg och butiker hantverk har ett rikligt utbud av läder material, både faux och naturlig. Vid beslut om vilken typ av läder tyg att använda , ha i åtanke önskad budget. Skapa en huvudgavel i läder från plywood och läder är ett extremt lätt projekt varje husägare kan slutföra inom en helg

Du behöver : .
Måttband
. Vanligt papper.
1 ark av plywood .
Cirkelsåg.
Handsåg.
Penna.
Jigsaw.
Läder tyg .
2 ark stoppning.
Vass sax.
Häftpistol.
Krita.
Klädsel knappar .


1 .
Skär en plywoodskiva som matchar ditt önskade huvudgavel bredd och höjd med en cirkelsåg . Du kan också klippa plywoodskiva med en handsåg , men det kommer ta längre tid . Använd en blyertspenna för att markera något böjda konstruktioner på toppen av plywood enligt personlig smak. Designar och kurvor är lättare att skära ut med en sticksåg .
2 .
Placera ansiktet läder tyget nedåt på en ren , plan yta . Lägg två ark skumgummistoppning centrerad på toppen av läder tyg .
3 .
Lägg bit plywood på toppen av centrerad stoppning. Centrera plywood på toppen av stoppning och tyg så exakt du kan.
4 .
Skär läder tyg med ett par vassa saxar , lämnar fyra extra inches i ytterkanten av plywood .
5 .
Dra läder tyg från mitten på ena sidan runt till baksidan av plywood , och häfta det till plywood med en häftpistol . Upprepa denna process för motsatsen och resterande sidor , dra i läder och häftning den i mitten .
6 .
Vik återstående läder tyget tätt mot plywood och häfta med häftpistolen . Börja från pre-häftade mitten och arbeta dig ut till varje hörn . Skapa snyggt utseende hörn genom att vika tyget på plywood som du skulle en present .
7 .
Trim någon skrymmande bitar av läder tyg från gaveln rygg med en sax .
8 .
Markera önskad klädsel knapp platser på framför huvudgavel i läder med krita . Använd ett måttband för att skapa ännu , anpassad rader .
9 .
Staple knappen fördjupningarna på krita markeringar med häftpistolen . Limma knappar i indraget varumärken med en limpistol .

tips och varningar


 • Ta din sänggavel mätningar med dig när du handlar för läder tyget . Du måste lägga till en extra åtta till 12 inches på alla sidor av tyget till svars för skum tjocklek och fel kan uppstå på vägen .


 • Relaterade artiklar


  vinyl reparera produkter
  hur man byter stolsben
  väggfäste guide
  barn hantverk krubba instruktioner
  hur man gör en bänk trä trädgård
  hur man gör ett mjukt barn stol
  hur man väljer en madrass för ett barn
  typer av bäddmadrass överdrag för queen-size sängar
  hur man kan minska mögel i madrasser
  hur man gör en sängram som lämpar sig för en vattensäng