hur man bygger en stol matsal trä

hur man bygger en stol matsal trä

Trästolar är en exceptionell sittplats alternativ för matsalar . Matsalsstolar kan anpassas till dina önskemål , vilket gör att stolen matcha alla trä, metall eller glas bord vackert . bygga en matstol är en uppgift som kräver noggrann mätning för att uppnå den ideala produkten

Du behöver :
En 3/4-inch plywood , 18-inches bred och 20-inches djupt
. En 1- tums plywood , 3-inches med 18-inches .
Fyra ståndarna , 18-inches lång .
Nio 3/4-inch dymlingar , 15-inches lång .
Trälim.
3/4-inch borr.
Drill.
Phillips borr .
Måttband.
Penna.


1 .
Åtgärd ett märke 2 inches mot mitten från varje hörn på 18x20 delen av u00BE-tums plywood . Dessa märken kommer att ange den punkt där varje ståndare kommer att placeras på stolsben .
2 .
Vänd bit 18x20 plywood över så benet varumärken på undersidan av plywood . Mät och märk 1 tum från 18- tums kant för att skapa en 1x18 tum arbetsyta för att installera ryggdelen av stolen .
3 .
Mät och märk varje 2 inches längs toppen av plywood , längs 1- tums riktlinje på 18-tums kanter . Dessa märken kommer att placeringen var för ryggen pluggen stavar .
4 .
Mät och märk varje 2 inches längs mitten av u00BE-tums kanten av plywood som mäter 3x18 . Denna sektion används för att locket från pluggen spön och bildar en stark hålla i baksidan av stolen .
5 .
Bläddra ner en fjärdedel tum , med 3/4- tums borr vid varje 2- tums märken längs den övre kanten , skapa nio märken totalt . Upprepa borrning processen på varumärkena dras på 3x18 avsnittet av plywood för att skapa en imponerade rutnät där pluggar kommer att placeras.
6 .
Applicera en droppe trälim i varje borrade hålen på 18x20 bas och för in 3/4-inch tjocka stavar dymling till varje plats . Applicera ytterligare en droppe trälim till toppen av var och en av de nio dymlingar och trycker på 3x18 delen av trä . Låt trä limmet torka innan du fortsätter , för att undvika dymlingar falla på sin plats .
7 .
Kör en spik genom toppen av 3x18 delen av trä för att gå igenom varje dymling spö . Kör ytterligare en spik genom varje dymling stavar botten på 18x20 delen av plywood . Detta kommer att befästa den tillbaka pluggarna till basen på stolen .
8 .
Vänd stolen foten på sidan , vilar upp på stolen tillbaka längs marken liksom den främre 18- tums kanten av stolen basen . Applicera trälim på varje av de fyra markerade platsen längst ned . Tryck på en 18- tums ståndare vid varje plats och kör två spikar genom toppen av varje att binda benen på stolen basen .

tips och varningar


 • Paint eller bets stolen till önskad utseende .


 • Relaterade artiklar


  delar för en vikbar picknickbord
  hur man åter täcka en soffa
  hur man gör en hopfällbar träbänk
  hur man använder remskivor för att göra ett tak säng
  hur man målar färgbelagd bordsbenen
  diktad spjälsäng instruktioner
  saker att titta efter när man köper en ny madrass
  Hur konvertera en säng futon säng till en vind
  Hur konvertera möbler till bad fåfänga
  typer av kontorsmöbler