hur man bygger ett säte av bilbälten

hur man bygger ett säte av bilbälten

Om du letar efter ett udda sätt att reparera en gammal stol med en trasig stol , anser vävning en ny stol stol från säkerhetsbälten. De är tillverkade av stark polyesterväv och kommer att göra en kraftig stolsitsen . Bilbälte sadelgjord finns i olika färger , och du är säker på att hitta en färg som matchar din befintliga inredning . Du kan köpa säkerhetsbälte sadelgjord i rullar från en bil leverans butik eller köpa kasserade säkerhetsbälten från en lokal skroten

Du behöver : .
ordförande ram
. Bältesband .
Sax.
Kontakta cement.
Stark tråd.
Klädsel nål .


1 .
Klipp till en bit av bälte bandet tillräckligt länge för att skapa en fullständig slinga runt fram-och baksida räcken stolsitsen , överlappande i ändarna .
2 .
Loop pjäsen av bälte bandet runt fram-och baksida räcken stolsitsen . Dra åt hårt , överlappar de två ändarna och limma ihop dem med klister . Klipp av överskott .
3 .
Sy genom de två slutar med nål och tråd för att förstärka sömmen .
4 .
Rotera slinga runt rälsen så att sömmen döljs under stolen .
5 .
Upprepa looping och limning processen fram du har täckt hela sätet området med vertikala loopar som ansluter de främre och bakre skenorna ( se Resurser ) . Om bredden på stolsitsen inte är en exakt multipel av bredden på bältet sadelgjord , måste du överlappar öglorna .
6 .
Klipp till en bit av bälte sadelgjord länge nog att skapa en fullständig slinga runt vänster och höger räcken stolsitsen , överlappande i ändarna .
7 .
Passera bit av bälte bandet under den första vertikala slinga med början från vänster järnväg , framför det andra, den tredje, över den fjärde och så vidare , fortsätta över-och-under vävning processen tills du kommer till rätt tåg .
8 .
Passera bit av bälte bandet runt höger järnväg och upprepa över -och under vävning process på undersidan av ordförande. Överlappa ändarna , limma ihop dem med klister och stärka dem med sömmar . Rotera slinga runt rälsen så att sömmen döljs under stolen .
9 .
Upprepa denna vävning tills hela sätet har vävt i ett rutmönster . Om höjden på stolsitsen inte är en exakt multipel av bredden på bältesband , måste du överlappar öglorna .

tips och varningar


 • Weave de horisontella och vertikala loopar i två kontrasterande färger för att förstärka den schackrutiga effekt .


 • Relaterade artiklar


  traditionella skrivbord för barn
  Hur konvertera en byrå till en TV-ställ
  hur reparera en ding i en skog lager
  Hur åtgärdar jag ett svälla i min luftmadrass ?
  hur man bygger ett fotstöd
  Hur gör jag en ungdom dagbädd ?
  utrymme fördelarna med murphy sängen centrum
  Hur konvertera en evenflo spjälsängen till ett barn säng
  hur oljan akacieträ utemöbler
  Hur installerar jag en la - z - boy stol träskaft ?