hur man demonterar en skrivbordsstol

hur man demonterar en skrivbordsstol

Oavsett om du packar för att flytta ditt kontor innehåll , eller om du tar isär en nybeställt stol att lämna tillbaka den till tillverkaren , demontering en skrivbordsstol görs bäst i små steg . Var noga med att ha en dragkedja väska på sidan där du kan lagra alla skruvar och muttrar , som ersätter exakt skruvar skrivbordsstol är ibland svårt . Håll alla skrivbordsstol komponenter tillsammans när du har isär det , att göra återmonteringen , i förekommande fall , lättare

Du behöver : .
Skruvmejsel
Wrench.
Insexnyckel-tillval .
Hushållens spray smörjmedel-. tillval


1
Vänd stolen upp och ned och vila den i en vinkel på golvet med sätet som stöder ordförande . Ta bort hjulen . Hjulen är de delar som ingår hjulen . de fäster antingen med skruv eller genom införandet av en metall eller plast post till hål i botten av benet bas
2
Skruva loss skruv bult som håller benet basen till de viktigaste stolen inlägget . Om skruven bulten är stram , spruta bulten med en lätt spray av hushållens smörjmedel . Enligt Blue Hen kontorsmöbler, bör du ge smörjmedel cirka 5 minuter för att mätta bulten . Använd en skiftnyckel för att vrida skruven bulten att få det började . Använd en skruvmejsel för att avlägsna slutstycket. I vissa fall kan det finnas en tillgänglig mutter i stället för en skruv bult . Lossa muttern och skruven bulten kommer gratis insidan av stolen inlägget.
3 .
Ta bort eventuella skyddande hölje eller cylinder genom att skjuta den bort av stolen inlägget . Dessa beläggningar är oftast plast ärmar eller utökas plast.
4 .
Skruva loss stolsitsen grunden underifrån skrivbordsstol sätet . Detta är vanligtvis stål . Ta bort sadeln skrivbordsstol . När stolsitsen har avlägsnats , vanligen ett säte justera spaken eller mekanism kommer att falla fritt . Det kan finnas en skruv säkra del av denna mekanism under skrivbordsstol sätet . Skruva några skruvar som kan finnas .
5 .
Skjut stolen inlägget från stolsitsen stiftelsen .
6 .
Skruva någon skrivbordsstol armstöd som kan fästas på stolsitsen stiftelsen, under kanten på stolsitsen eller baksidan av stolen ryggstödet .
7 .
Använd en skruvmejsel för att skruva i ryggstödet stödarmen från stolsitsen Foundation. Ryggstödet stödarmen är stödet håller ryggstödet på stolen sätet . Detta har ofta en gummi eller plast hylsa över den som kommer att glida av när bärarm tas bort .
8 .
Använd en skruvmejsel för att skruva i ryggstödet från ryggstödet bärarm .

tips och varningar


 • Vissa arbetsstolar montera och demontera med en insexnyckel som vanligtvis kom med den nya stolen . Använd en insexnyckel för att demontera dessa stolar . Allen skiftnycklar i olika storlekar även kan köpas på hårdvara , rabatt och hem-förbättring butiker .


 • Relaterade artiklar


  Hur gör jag en räknare bar från trägolv ?
  tips på att hitta billiga barstolar
  hur man kan jämföra madrass komfort
  hur man gör ett enkelt Adirondack stol
  Vilka är de delar av en stol ?
  hur man bygger en grundläggande Backless bänk
  hur man mäter en överdimensionerad enkelsäng
  hur du gör din egen ull madrass
  vad man ska använda för tapetsering möbler att förbli grönt
  hur man startar ett importerat möbelbranschen