hur man fixar justerbara kontorsstolar

hur man fixar justerbara kontorsstolar

Kontorsstolar kan utveckla en uppsjö av problem över tiden . Till exempel kan dessa stolar vara vinglig, skakig eller pipig och även göra justeringar på egen hand. Lyckligtvis , med en grundläggande uppsättning av handverktyg och ägarens manual för din stol , du sannolikt kan åtgärda många av de grundläggande problemen i din kontorsstol

Du behöver :
WD- 40
. Insexnyckel.
Skruvmejslar ( Phillips och slitsad ) .
Skiftnyckel eller Hylsnyckelsats .


1 .
Dra åt alla anslutningar på din kontorsstol . Detta bör åtgärda eventuella svaja eller ostadighet i stolen , och det kommer att göra det känns mer solid som du sitter i den . Hårdvaran ska placeras där armarna sitter på stolen , där basen lederna cylindern och där cylindern är ansluten till stolen . Kontorsstolar normalt läggs tillsammans med skruvar , varav den sistnämnda kan använda Allen nycklar eller vanlig skiftnycklar hand . Kontrollera att du har både på sidan .
2 .
Spray WD- 40 smörjmedel i leder och fjädrar på din stol för att eliminera pipig ljud . Om stolen gnisslar när du sitter ner eller rulla , försöka identifiera det område som gnisslande . Försiktigt spraya de drabbade mekanism så att den flytande smörjmedel kan eliminera gnissla.
3 .
delar
Ersätt som inte kan fastställas . Om du bryter en arm på stolen , om ryggen snaps eller om ett hjul bryts av , byt ut den delen . Kolla din instruktionsbok för att se hur du tar bort sidan, och beställa ett nytt stycke för din stol . När det nya pjäs anländer , installera det på din stol med det ursprungliga hårdvara eller med ny hårdvara som kommer med pjäsen .


Relaterade artiklar


franska land skänk & Hutch stilar lantgård
redo säng instruktioner
gör det själv armoire
hur färga vinylsäten
hur man gör ett omslag för en uppgift stol
hur man kan återställa tråkig möbler finish
hur man gör ett mjukt barn stol
hur man mäter en soffa för klädsel material
vad är ett substitut för galgar sänggrind ?
Tips för rengöring av klädsel