hur man gör en inomhus bänk

hur man gör en inomhus bänk

En trä inomhus bänk är ett sätt att lägga dekorativa och funktionella sittplatser till hemmet , och göra en hemmagjord bänk ger möblerna en personlig prägel. Bygga en bänk för hand är billigare än att köpa en premade bänk . Använda grundläggande snickeri färdigheter och verktyg för att skapa en bänk som kommer att pågå i många år . Bygga en inomhus bänk är ett projekt som någon snickare kan slutföra inom loppet av några dagar

Du behöver : .
Sheet av virke 2 inches tjock , 1 fot med 3 meter lång
4 timmer inlägg , 4-gånger-4 inches bred , 1 fot långa .
4- tums spik .
Hammer.
Kuddar.
Häftapparat .


1 .
Placera en av de 4- genom -4- tums tjänster vid hörnet av timmer blad . Rikta in hörnet av inlägg med hörnet av timmer blad , så att kanterna i jämnhöjd med varandra . Det 4-genom -4- tums inlägg kommer att fungera som benen på bänken .
2 .
Fäst post till virket ark med 4-tums spik . Hammer spikarna genom timmer blad . Se till att cheferna på naglar är i jämnhöjd med toppen av virke blad för att hindra dem från att fånga på kuddar .
3 .
Upprepa steg 1 och 2 med de övriga tre 4- genom -4- tums tjänster och timmer blad . Se till att varje inlägg är i jämnhöjd med kanterna på timmer blad så bänken sitter jämnt på marken .
4 .
Välj kuddar som kompletterar de färger och mönster i ditt hem . Placera kuddar på bänken för att göra det mer bekvämt .
5 .
Fäst kuddar till bänken med en häftpistol . Placera klammer genom kanterna på kuddar för att fästa dem till bänken . Detta håller kuddar från att falla eller glida av bänken när den används .


Relaterade artiklar


hur man bygger en enkel enhet trä hylla
Hur hänger jag portabel garderob garderober ?
Teak Sealer vs teak olja
hur man bygger en pistol rengöring bord
klä möbler definition
utomhus & inomhus möbeltyg
hur man gör en cubby för ett skrivbord
hur man gör en pistol skåp i trä
lyx lekstugor för barn
vad sover nummer innebär en Select Comfort säng ?