hur man gör en trä förvaringslåda

hur man gör en trä förvaringslåda

Gör-det- själv trä förvaringslådor är ett enkelt sätt att spara säsongs-och tillfälliga poster . Trä förvaringslådor kan användas i garaget , på terrassen eller i en lagring skjul för att dölja säsong utrustning , såsom altan -apparater, pool utrustning , cyklar och maskiner . Även om det är lätt att köpa en förvaringsbox på en järnaffär , bygga en liten en hemma är ett billigare alternativ och lådan kan göras personliga och skräddarsydd för att passa in något utrymme

Du behöver : .
Mätning tejp .
Penna.
1/2-inch-thick plywood ark .
Saw.
Drill .
Skruvmejsel.
Skruvar.
Gångjärn.
Nivå.
Sandpapper .


1 .
Mät utrymmet där förvaringslådan kommer att placeras , och skriv ner siffrorna för höjd, bredd och djup måste du rutan för att vara .
2 .
Rita bitar som behövs för de fyra sidorna av rutan på plywood ark , med hjälp av en penna . Du behöver två sidodelar mäta höjden med djup och fram-och bakstycke ska mäta höjden med bredden .
3 .
Skär ut fyra bitar med sågen . Använd sandpapper för att göra kanter och ytor släta och splitterfria .
4 .
Ordna ett av sidostyckena så det är vinkelrätt mot framstycket . Båda bitarna ska vara på slutet, och i slutet av sidostycke bör omfattas av ytan sidan av framstycket. Med andra ord kommer den sida bitar fästas på insidan av fram-och bakstycke slutar .
5 .
Fäst två bitar med hjälp av borr och minst fyra skruvar genom framstycket . Fäst den andra sidan pjäs på samma sätt till den motsatta änden av framstycket . Se den andra sidan arb slut är inom framstycket . Slutligen fäster bakstycket med borren och skruvar , så båda ändarna av sidostyckena omfattas av det här sista biten . Du bör nu ha en rektangulär träram .
6 .
Mät rektangulär ram ytterområden . Detta kommer att ge mått för botten och locket bitar . Skriv mätningarna ner .
7 .
Överför måtten till plywood , med en blyertspenna . Var noga med att de är fyrkantiga , klipp ut dem med såg och sandpapper båda bitarna .
8 .
fast underdelen genom att rada upp till träram . Placera nivå på rutan för att se pjäsen är nivå och till och med . Fäst det med skruvar placeras var 6 inches , borrning i skruvarna i underdelen och in i fyra sidor . När du är klar , vänd på den så du har en öppen låda utan lock .
9 .
Fäst två gångjärn i locket stycke, skruva dem på undersidan av en av långsidorna . Vänd på trälådan på sin sida för att installera locket ordentligt . Line locket upp till boxen så att gångjärnen är inne i boxen och montera gångjärn med skruvar och skruvmejsel . Vänd på trälådan rätt sida upp och stäng locket .

tips och varningar


 • Du kan måla eller bets utsidan av rutan om du vill .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en fönsterplats med bokhyllor
  riktningar för reupholstering en soffa
  vattensäng pump instruktioner
  klädsel reparation tips
  diy sovrum garderober
  typer av bokhyllor
  förteckning över möbeltyger
  Vilka är farorna med sprayer tyg repetition av klädsel ?
  möbler idéer för hur man använder kyrkan kyrkbänkarna
  en DIY bambu sänggavel