hur man hittar en runda bord av trä matsal med Backless platser

hur man hittar en runda bord av trä matsal med Backless platser

Matbordet är där din familj inte bara samlas för att äta , men att umgås och ansluta . Om du försöker skapa den perfekta utrymme och har en ovanlig objekt i åtanke , som en rund trä matsalsbord med matchande Backless platser , ta hjärta : Många resurser finns i din kommun som bara kan netto du matbordet för att förstora . Dessutom kan en stor del av dessa resurser erbjuda tabellen för ett billigt pris eller har en one-of-a-kind post som kommer att bli en familj släktklenod .

Du behöver:
affischpapper
. Markörer .


1 .
Fråga runt . Många gånger hitta den artikel du behöver är bara en fråga om att göra några telefonsamtal till vänner och familj. Även om de kanske inte har bordet matsal med Backless platser , är chansen att de känner någon som kan .
2 .
Titta på fria vill ha annonser på Craigslist samt gratis annonsering-stöds tidningar i ditt område . Många av dem har endast annonser och är proppfulla av objekt som matbord att folk bara vill lasta .
3 .
Ta en tur till din lokala secondhand och antikaffärer , om de objekt du vill falla på vintage sidan . Många av dessa typer av butiker har en specialisering för vissa poster , inklusive trä matsal uppsättningar .
4 .
Gå till auktioner i ditt område . Inte bara är de objekt det normalt är väldigt billiga, men många auktioner öppna sina dörrar i förväg att ge människor på jakt efter objekt att spana runt och ta en titt på vad som erbjuds för nästa auktion . Besök på en av dessa kan ta med din runda bord av trä matsal och Backless stolar rätt för dig .
5 .
Kolla specialaffärer möbler i ditt område . Uteslut inte några , från den lilla mamma -och poppar till den stora -box butiker . I varmare väder , några av dessa butiker bringa även sina varor utanför och lagra dem under en skyddande presenning , så att du kan se om ditt matbord är bland de objekt till salu .
6 .
Sök i styrelserna gemenskapsbulletin i ditt område . Ofta människor funderar på att sälja objekt på billiga och vill ha pengar snabbt . Några möjliga ställen att hitta styrelser omfatta kyrkor , bibliotek , samlingslokaler och YMCA .
7 .
Köp några affisch papper och markörer och skriva egna vill ha annonser och bulletiner . Post dessa på stan. Det finns ingen regel som säger att du inte kan vara proaktiv . Medan du tittar på tidningsannonser eller ringa möbelaffärer kan netto du resultat , kan den annons du skicka nå den person som har matbord och stolar som du vill ha och som är villig att bli av med dem till rätt pris .


Relaterade artiklar


madrass säkerhet
hur man bygger en vikvägg bord
hur man bygger en bänk från en gran
sänggavel stilar
hur man unjam en lateral arkivskåp
hur du tar bort damm kvalster och bakterier från madrasser naturligt
enkla möbler byggprojekt
hur du tar bort lådor från min Kathy Ireland dresser
hem rättsmedel för gnisslande gungstolar
Hur man sköter om antika möbler