hur man installerar en Select Comfort säng

hur man installerar en Select Comfort säng

Ingenting återupplivar och föryngrar som en god natts sömn . Efter en lång dag av hårt arbete , våra kroppar är redo för en ordentlig vila . Tyvärr är det vila alltför ofta avbrytas på grund av slitna och knottrig madrasser som inte längre ger samma grad av komfort de en gång gjorde . Installera en Select Comfort säng kan vara nödvändiga lösningen . Eftersom Select Comfort sängar finns madrasser bara , men hela sängen system är montering krävs . Bli inte rädd eller skrämd när ditt system anländer . Den levereras med fullständiga instruktioner som någon med minimal kompetens kan åstadkomma ganska bra .
1 .
Packa upp systemet . Jakten på och hitta monteringsanvisningarna. Lokalisera , identifiera och upphäva paket av nitar och kontakter . Gör samma sak med stora delar av ramen och grunden .
2 .
Organisera de delar av brevet och lägg dem i den ordning du kommer att montera dem . Montera grunden först . Skjut ihop på snaps /sidokontakter Rail A och Side Rail B. Skjut in stiften som håller rälsen ihop efter det att de knäpps ihop .
3 .
Installera benen på de sammanfogade tvärbalk , om du beställt modell med ben . Gör detta innan du installerar slut bjälkar och balkar sida .
4 .
Sätt i änden balkar , flikar upp och grov eller texturerat sidan ut . Se till att ändarna på balkarna glida rakt in i hålen på sidan balkar . Tryck ihop dem ordentligt , eftersom balkarna sluter tätt . Installera eventuella kvarvarande stöd strålar in kanalerna på sidan balkar (beroende på den köpta enheten ) .
5 .
Installera de två eller fyra däck paneler som kom med enheten , återigen , beroende på vilken modell du köpt . Skjut dem tills de sitter åt och är i jämnhöjd med hörnen och på sidorna av stiftelsen .
6 .
Montera täcket över den monterade noggrant . Så småningom dra täcket försiktigt över varje hörn tills passformen är tätt i hörnen . Se till att du börjar med sömmen på vad som kommer vara chef för sängen och inte foten .
7 .
Leta stiftelsen nära ett vägguttag , eftersom enhetens Fasthet kontrollsystem kräver elektrisk makt att fullständigt och korrekt funktion . Använd en tillräckligt tung beskyddare plikt våg av 1449 sortimentet med fastspänning volt på 330 volt och en märkeffekt på minst 700 eller högre .
8 .
Sätt madrasskydd på fundamentet så dragkedjan tillgång vid foten av sängen . Sätt in hörn slussarna i hörnen och skum väggar gränsen längs sidorna, med de kortare på huvud och fot .
9 .
låg i vänster och höger luftkamrar , och anslut slangarna i varje sektion , klicka på dem på plats . Blås kamrarna , installera komfortplatta och zip avslutade bäddmadrass . Du är klar .

tips och varningar


 • Du kan behöva en hammare för att knacka försiktigt på ändarna och stöder i sina springor .
 • fäst ordentligt luften anslutningar som du ställer in systemet .


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar skåp hårdvara drar
  Vilken är den bästa typen av barnsäng madrass för en nyfödd baby ?
  om Powell möbler
  Simmons BeautyRest vs Sealy tryckavlastande
  hur man hänga tv konsoler
  hur man bygger en enkel bänk med ryggstöd
  Var kan man köpa tröst vila madrass ?
  Sealy madrass stilar
  Hur man väljer en låda resårmadrass
  hur man bygger en enkel trä sängram