hur man klä marina platser

hur man klä marina platser

I sin kommentar till konsten att sy duk-en av de mer inhemska konsten sjömannen-"Den amerikanska Merchant Sjömans Manual " råder läsaren att använda de ursprungliga material som mönstret för att ersätta material . Även om en modern fritidsbåt sannolikt inte kommer att ha duk klädsel konstaterade visdom i att hänvisningen sak gäller-. det finns inget bättre mönster du kan använda för att klä marina flygstolar än klädseln som används för att täcka dem

Du behöver :
Vinyl
. Penna.
Platt skruvmejsel.
Sömnad saxar.
. häftpistol


1
Rulla ut ny vinyl på en solig dag , gör det möjligt att lägga ute i solen för lite-20 minuter eller så-för att koppla av efter rullas sedan den gjordes . Om möjligt , veckla ut den så den färdiga sidan , vilket kommer att visa på båten , ligger med skärmen nedåt . Placering att sidan mot marken kommer att hindra fukt från att samlas på underlag , bidrar till att förhindra mögel tillväxt på sittdynorna .
2 .
Lossa eller på annat sätt frigöra befintlig sittdynor och ta bort dem från båten . Ta del av hur klädseln är ansluten till " limmar "Gemensamt för marina sittplatser , oftast är materialet fast på brädet genom klammer . Använd en penna för att rita en linje på limmar för att visa var kanten av klädseln materialet kommer till , det är här i kanten av det nya materialet skulle falla , samt
3
<. br > Shove i slutet av en skruvmejsel under märlor och ta bort dem från brädet och ta bort klädseln . Lägg ursprungliga klädseln nedåt på ny vinyl , som också är vänd nedåt , och spåra konturerna av den gamla pjäs på nytt material med en penna eller krita . När du är nöjd att spåra på det nya materialet matchar formen och storleken på den ursprungliga , som den ursprungliga sidan.
4 .
Skär längs konturen på den nya vinyl med en par tunga sömnad saxar , utan att vända materialet uppåt . Lägg skumdyna på den nya vinyl och centrera den . Även om den ursprungliga täcker var en fabrik anläggning får skumdyna inte har centrerad riktigt , genom att göra en " test-montering , " du kommer att upptäcka att ut och se hur du måste flytta dynan för att göra klädseln fungera .
5
Dra kanterna på klädsel upp , en kant i taget , och placera kanten på vinyl på linjen du ritade på bordet tidigare . "nära " till linje är tillräckligt bra för ett test passform . Börja vid ena sidan av sätet och häfta kanten på vinyl på undersidan av styrelsen , där linjen du ritade visar att de gamla materialet föll .
6 .
Stretch materialet över skummet dynan och till den linje som markerar utkanten av den gamla materialet på den motsatta sidan av brädet , komprimera skum , om nödvändigt , innan häftning att kanten av vinyl till stöd styrelse . Dra vinyl för framsidan av dynan upp-om det finns någon överflödigt material från sidorna som måste stoppas undan i fronten , stoppa den under främre flik av material-och häfta kanten av vinyl längs markera var kanten av det gamla materialet låg . Upprepa för den bakre delen av dynan .
7 .
tillbaka sittdynan till båten och gå vidare till nästa plats , fortsätter tills projektet är avslutat .

tips och varningar


 • Arbeta med en kudde i taget , fylla dynan innan du flyttar till nästa kudde och fullborda en plats innan du flyttar till en annan plats , för att undvika förvirring .
 • Skär ny vinyl med de längsta bladen du kan hitta , ett långt blad gör ett snitt över en större längd än korta sax eftersom den långa bladet gör ett enda snitt , medan de kortare bladen börjar flera nya nedskärningar i samma avstånd , vilket gör en mer Jagged Edge
 • Mät två gånger , klippa en gång : . kontrollera alltid att spåra om det nya materialet mot det ursprungliga materialet , för att undvika problem och slöseri


 • Relaterade artiklar


  luft stol tips
  exotiskt trä färger
  hur du installerar en bifold dörr på en armoire
  enkla möbler byggprojekt
  Hur konvertera en Letter fil låda till rättslig
  hur du aktiverar ditt kök, vardagsrum till en öppen plats
  hur man färga läder säten
  hur man rengör din Tempur- skum
  hur man bygger en bänk post lagring med en klädhängare
  hur man gör en hörnbord