hur man lyfter en madrass

hur man lyfter en madrass

Madrasser, på grund av sin storlek och vikt , är en av de svåraste möblerna i huset för att flytta . Dessutom kan inälvsprodukter av madrassen förvrängas om madrassen är böjd ur form under lång tid . Om madrassen är större än en enda , är två personer behövs för att lyfta och flytta madrassen . Men om ett par enkla åtgärder vidtas kommer madrassen inte skadas när den flyttas

Du behöver : .
plast sängöverkast
. Rep.
Arbetshandskar .


1 .
Håll madrassen vid dess sida handtag , om sådana finns , och dra den över till ena sidan av sängen tills det delvis vilar på golvet . Tryck upp den andra sidan av madrassen så det är vila på sin sida mot väggen eller en tung möbel .
2 .
Lyft ena änden av madrassen några inches från marken , medan en andra person skjuter på en plast madrass täcka . Lyft upp den andra änden av madrassen för locket för att dras längs hela madrassen .
3 .
Wrap ett rep helt runt vardera änden av madrassen så repet är 12 inches från , och parallellt med , varje ände . Säkra knutar ordentligt och se till att repet är sträckt .
4 .
Ta på arbetshandskar . Låt en person stå i vardera änden av madrassen . Böj knäna för att nå ner och håller kvar i repet på varje sida av madrassen . Stå upp långsamt och gå framåt ( notera att en person kommer att gå bakåt) . När en eller båda folk tröttnar , vila madrassen på golvet och ta en paus innan du fortsätter.


Relaterade artiklar


Utsmyckning alternativ för ett stort sovrum med en säng ek wraparound
rustika stuga säng idéer
hur att sälja begagnade barnmöbler i Florida
minne skum vs liggkomfort
diy dator skrivbord
picknick bord bänkar instruktioner
gratis hem rättsmedel för att ta bort tjära bort av möbler
där går en skum bäddmadrass på min säng ?
hur du anpassar en storkcraft segelflygplan & ottoman
köksstol rulle alternativ