hur man söker mörka furumöbler

hur man söker mörka furumöbler

Dark furumöbler kan lägga till en touch av klass till valfritt rum i ditt hem . Med en rik brun färg , mörk knop och en blank yta , kan du komplettera din befintliga inredning med mörka furumöbler . Om det inte har en vattentät yta , bör du inte använda mörka furumöbler utanför eller i en miljö där den kan utsättas för ovanligt mycket fukt
1 .
Kontakta din lokala handelskammare och be om kontaktuppgifter till lokala möbelaffärer och hantverkare . Du kan hitta välskrivna , originalverk lokalt . Ring konstnären och handla telefonnummer ges till dig. Fråga om de lager mörk furu möbler . Om de gör , betala dem ett besök .
2 .
Besök lager butiker som säljer möbler och granska sina lager . Fråga ett intresseföretag om någon av de bitar du gillar finns i andra träslag . Ibland beståndet av en butik är så stora att de inte kan visa upp varje punkt på golvet.
3 .
Sök på nätet . Olika återförsäljare online kan erbjuda mörk furu möbler till låga priser . Du kommer att få betala en rejäl fraktkostnad om du köper en tung bit för det mesta .
4 .
Undersök möbler för knop . Knutar som skapar faktiska hål i trä kan vara ett tecken på sämre kvalitet mörk furu . Hål i möblerna kan försvaga dess struktur .
5 .
Titta på lack ovanpå tall . Om det visar sig tjock eller stelnat på platser , kan det inte ha varit tillämpas korrekt.


Relaterade artiklar


instruktioner för att bygga det själv medeltida möbler
göra bordsskivor
Hur gör jag kvarn steg Mesquite trä för steg ?
träbearbetning tips och tekniker
Fakta om läder parsons stolar
Projektet tips för en gardinstång himmelssäng
diy bambu bord
vårdar utomhus rottingmöbler
hur man bygger möbler hörnet dator
hur du gör din egen billig och hälsosam bädd