hur man väljer en ny madrass

hur man väljer en ny madrass

Du tillbringar många timmar varje natt ligger på din madrass . Detta gör det en viktig möbel i ditt hem . En dålig natts sömn kan negativt påverka ditt humör , hälsa och till och med ditt utseende . Av dessa skäl är det viktigt att göra ett väl underbyggt beslut när du väljer en ny madrass . Kontrollera att det är rätt typ för dina behov och att det är bekvämt för din partner om du kommer att få dela madrassen
1 .
Välj rätt storlek . Standard madrass storlekarna innehåller twin, full , dam och kung . Om du delar säng med någon , bör du ha en drottning eller större . Om du köper för bara dig själv , kommer storleken beror på storleken på din sängram samt dina sömnvanor . Till exempel , någon som rullar runt mycket i sömnen skulle vill ha en större madrass än någon som bor relativt stilla .
2 .
forskning dina alternativ . Den mest vanliga alternativen för madrasser ingår resårmadrasser och minne skum madrasser . Resårmadrasser består av en madrass och madrasser , och den viktigaste mekanism är stålfjädrar omgiven av klädsel . Memory skum madrasser behöver inte en låda våren och stöd dig med en tät lager av skum som följer formen på kroppen .
3 .
Var uppmärksam på fasthet . Resårmadrasser finns i en mängd av fasthet nivåer, beroende på vilken typ av fjädrar inuti . Klädseln på toppen av fjädrar kan göra madrassen plusher . Dessa kallas tryckavlastande madrasser . Memory skum madrasser , å andra sidan , få fastare som densitet på skummet ökar .
4 .
Prova dig fram. Innan du väljer en ny madrass , se till att du prova det i butiken . Låg på den i minst 10 minuter i din typiska sovställning . Säljare kommer att användas för detta beteende från madrassen shoppare . Ta också reda på alltid politiken för återvändande i fall madrassen inte klippa det efter en hel natts sömn .


Relaterade artiklar


Hur gör jag ett vridbart bas för en vilstol ?
instruktioner för en Simmons spjälsäng
hur man skyddar en stor säng
hur man bygger ett enda skåp dörr paj
instruktioner för att montera en Bassett krubba
hur man bygger en bänk post lagring med en klädhängare
diy stol klädsel
hur man refinish och återställa möbler
hur reface skåp med beadboard
schäslong stilar