hur pris bord matsal för en loppmarknad

hur pris bord matsal för en loppmarknad

Prissättning ett matbord för en loppmarknad är ofta komplicerat av människor sätter större värde på sina ägodelar än andrahandsvärde är värt . Folk tycker om bordet pris när nya och därefter pris bordet för högt . När prissättning ett bord , kom ihåg att använda fastigheten har ett mycket lågt värde , såvida inte tabellen är en antik i nyskick . Använd pris och donation guider värde att hitta marknadsvärdet på bordet innan du pris bordet

Du behöver : .
Frälsningsarmén pris guide .
Goodwill pris guide .
Goodwill donerade varor värde guide .
Internal Revenue Service donerade varor värderingar .


1 .
Studera Frälsningsarmén och Goodwill guider pris för att få en uppfattning om vad människor som handlar second hand- butiker är villiga att betala för en begagnad matbordet . Goodwill Industries säljer ett bord i bra skick för ca $ 40. Enligt Frälsningsarmén är priserna organisationen tabeller som bygger på kvalitet . En tabell som säljs av Frälsningsarmén kommer generellt att vara prissätts från $ 30 till omkring $ 72.
2 .
Studera värdet av donerade varor som tillåts av Internal Revenue Service . Enligt Bankrate tillåter IRS en skattskyldig att hävda ett värde på $ 35 till $ 170 för en komplett bord och stol set. Goodwill föreslår en mer konservativ skatt värde av $ 20 till $ 75 för ett bord utan stolar , baserat på det faktiska priset en tabell kan hämta .
3 .
Pris tabellen för vad det är. Ta bort alla sentimental bindning till ditt bord och erkänna sådan brister . Sätta ett pris som du skulle vara villig att betala för den här tabellen om du såg den på en loppmarknad , med hänsyn till den använda möbler värden du har forskat : värden från $ 20 till omkring $ 75 förbättrar mening .
4 .
Pris matsalen tabell baserat på värdena som du har forskat , men lägga till det pris klistermärke som du kommer att överväga erbjudanden . Om du får ett erbjudande om 50 eller 75 procent av det begärda priset , ta erbjudandet om du verkligen vill bli av tabellen .

tips och varningar


 • Rengör och polera bordet till en glans. Även om det kommer att sitta i ett garage försäljning, motstå frestelsen att visa tabellen utan förberedelse . Första intrycket göra ett intryck . Människor kan vara villiga att betala mer för en polerad bord .
 • Ta telefonnummer för personer som gör erbjudanden du inte accepterar. I slutet av försäljningen , om du fortfarande har bordet , kan de erbjuder verkar mer önskvärd än att hitta utrymme för tabellen .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör små loftsängar för tonåringar
  hur du lagrar trämöbler
  Hur konvertera en Letter fil låda till rättslig
  hur man bygger en dator skrivbord från grunden
  hur att renovera gamla möbler
  Hur gör jag kvarn steg Mesquite trä för steg ?
  polyuretan vs latex madrass
  hur man bygger ett sovloft våningssäng
  enkelhet krubba monteringsanvisning
  gör stol överdrag