hur reparera skadade ben bord av trä

hur reparera skadade ben bord av trä

Trä bordsben är lättare att reparera än ben metall bord . Hem förbättring och järnaffärer har alla de material som är nödvändiga för att reparera din skadade ben trä bord . De flesta reparationer kan utföras hemma utan tjänster av en professionell möbler reparation företag . Men för dyra och sällsynta antikviteter , är det bäst att konsultera en professionell restaurering innan du försöker reparera skador på egen hand

Du behöver : .
trälim
. Trä kitt.
Spackelspade.
C-klämmor.
Bets.
Bomullspinnar.
Sandpapper-fint korn
. Våt svamp.
Crayon-matchande nära trä nyans
. Match.
Bordskniv.
L-gemensam-3-inches eller längre
. Träskruvar-kortare än bordsskivan tjocklek .
Skruvmejsel.
Hammer (tillval) .

Reparera sprickor etc i tabell Legs


1 .
Fyll små eller smala sprickor eller revor med trälim , och klämma sidorna av sprickan tillsammans med en tätt skruvas C-klämma. Låt limmet torka . För större sprickor eller sprickor där skivade , flisor eller bitar av trä saknas i sprickan , gå vidare till steg 2 .
2 .
Använd en spackel för att skyffla en nickel-storlek dunge av trä kitt från behållaren. Använd den platta kanten av spackelspade att driva kitt i sprickan eller dela tills den är fylld . Enligt Baneclene , Överfyll spricka eller skadade området något .
3 .
Använd en våt svamp och torka bort överskottet kitt från benet . Använd ditt finger för att jämna ut massan tills den är i jämnhöjd med benet yta . Låt kitt för att torka. Trä kitt torkar på ca 30 minuter. Om det torkade spacklet ytan är bredare än 1 /4 tum , sand den slät .

Reparera repor och märken till tabell Legs


1 .
Slipa instegsskydd eller repas mycket lätt att släta .
2 .

Doppa en bomullstuss i bets som matchar färgen på trä bordsbenet och måla instegsskydd eller repa med pinnen . Låt bets att torka . För djupa repor eller märken , vidare till steg 3 .
3 .
Light en match och hålla i slutet av en krita ( nära matchning skuggan av trä bordsbenet ) över flamman de färgade vax av krita börjar smälta .
4 .
droppa eller tryck smälter vaxet i grunden eller scuff . Låt vaxet kallna. Använd den trubbiga änden av en bordskniv för att lätt skrapa eventuellt överskott eller ojämn vax slät och i jämnhöjd med ytan på bordsben .

Reparera löst bord benlederna


1 .

Vänd bordet över . Placera bordsben där det ska vara när bordet är i gott skick . Trace runt den med en penna .
2 .
Placera L-leden, en platt kant mot bordet benet, och den andra platta kanten mot undersidan av bordsskivan. Använd en blyertspenna för att markera inne i hålen i L-gemensamt där du kommer att behöva skruva skruvarna i den gemensamma hålen och in i träet ben och bord .
3 .
Skruva fast en skruv i tabellen benet genom det översta hålet i L-leden. Skruva i en skruv på undersidan av bordsskivan till slutet hålet i L-gemensamma arm mot bordet undersida . L-fogar har mellan två och sex hål för att fästa i trä eller andra föremål . Om dina träskruv är envist gå in i skogen , peka på handtaget toppen med en hammare för att hjälpa till skruven bita i träet . Sedan skruva träskruv i benet och bordet . Vänd sidobord rätt upp .


Relaterade artiklar


hur man köper en armoire hörn dator
hur man köper skåp trä -fil på nätet
Simmons BeautyRest vs Sealy tryckavlastande
hur refinish kolonialstil fåtöljer
hur man bygger tyg sänggavlar
typer av Sertu00E3 madrasser
hur man demonterar en skrivbordsstol
diy köksbänkar
online-hjälp eller instruktioner om hur man rengör en mocka soffa eller soffa
hur man köper garderob garderober