mjuk madrass ryggproblem

mjuk madrass ryggproblem

Lyft en låda som är för tungt eller vrida alltför snabbt-dessa åtgärder kan sträcka ryggen och leda till problem med smärta . En mjuk slapp madrass kan också vara orsaken till ryggproblem

Orsaker

En mjuk madrass kan orsaka ryggproblem av hängande i mitten , under höfterna . Detta orsakar din ryggrad att böja under sömnen , sila de muskler som stöder det och som leder till ryggproblem inklusive stelhet och smärta , enligt " Encyclopedia of Family Health . "

Solutions

Byta ditt mjuk madrass med en fastare modell kommer att eliminera den vikande som leder till ryggproblem . Som en tillfällig åtgärd , kan du placera en bräda under din madrass . Detta extra stöd kan förhindra att madrassen från hängande så mycket och låta ryggen musklerna att slappna av medan du sover .

Överväganden

Ändra din madrass samt sovställning kan hjälpa till att lösa smärtsamma ryggproblem . En madrass som är för fast kan leda till ryggproblem , eftersom det kommer att ge för mycket stöd till axeln och bäckenet , återigen lägger belastningen på ryggraden , enligt " The Rise of the supraledare. "


Relaterade artiklar


historia av stilar av europeisk sänggavlar
Sealy ultra påkostade madrass information
hur man gör trähyllor
vad madrasser är bäst för en flyta säng ?
hur man gör PVC-rör möbler
Hur skapar jag en futon stol enkelsäng ram ?
det genomsnittliga priset till klä en soffa
gratis diy planer på en inbyggd säng
hur man refinish en målad bord
instruktioner om möbeltapetsering en runda hörn ottoman