sängramen monteringsanvisning

sängramen monteringsanvisning

Frasen " Sov gott " har sitt ursprung i kolonialtiden , när folk skulle behöva dra åt strängar som höll upp sina madrasser för att skapa en bekväm sovplats . De flesta människor inte använder strängar att sova på längre, kan en tätt säkrad sängram göra de olika mellan en god natts sömn och faller till golvet mitt i natten . Sängramar finns i en mängd olika stilar , men monteringsanvisningar är likartade för de flesta modeller

Du behöver : .
Sängstomme bitar
Hammare eller klubba .
. Borra eller nyckel


1
Fäst plasten infogar i benen på sängen . benen kommer sannolikt sträcka sig från sidoskenorna av ramen . Du kan behöva en liten hammare eller klubba för att lätt peka dessa skär på plats
2
Tryck infogar i glid eller matta sparare . Det är små plastbitar eller hjul som skyddar matta från den vassa av benen . Beroende på modell , kan du behöva skruva muttrar eller underläggsbrickor på glider för att säkra dem till inläggen.
3 .
Vrid spännlinjalerna så att glider är mot golvet . Lätt gäller vikt att se till att glider är ordentligt på plats .
4 .
Rada upp korsarmar i 90 graders vinkel med sidostöd . Rada upp muttern och bulten hål för enkel installation. Om din säng ram innehåller en sänggavel eller fotsteg , rad upp dessa bitar med ändarna av sidan armarna också.
5 .
Använd en borr eller skiftnyckel för att fästa alla skruvar och muttrar genom lämpliga hål att säkra tvärbalk , korsa armarna , huvudgavel och fotgavel på plats . Verktyget behövs för detta varierar beroende på din ram maskinvara . Se till att alla bitar är helt tätt så att de inte kommer att flytta när vikten är tillämpas .
6 .
Testa lederna genom ett lätt tryck för varje område för att säkerställa att skruvar, muttrar och bultar inte glider . Gäller inte alla dina vikt i ett område , som vikten av madrassen kommer att fördelas jämnt över hela ytan . Dra åt alla områden om det behövs .

tips och varningar


 • Rådfråga din produkt bruksanvisning för specifika instruktioner för montering sängram .


 • Relaterade artiklar


  Sealy madrass stilar
  hur man byter flätade rockers
  hur man installerar en vattensäng värmare
  retro - funky sätt att dekorera gamla möbler
  hur man bygger en TV-ställ för kabel
  hur man installerar en vattensäng
  hur man klä trä
  hur man sätter tapet på möbler
  hur fästa cederträ till en kista
  hur man bygger en sänggavel