vad är en bariatric walk-in badkar ?

vad är en bariatric walk-in badkar ?

Bariatric utrustning är utformad för överviktiga människor eller för de äldre som har svårt med rörligheten . Du kan få vandrare , stolar , personlyftar , sjukhussängar , skotrar , badrum utrustning och bariatric walk-in badkar . Den storväxta walk-in badkar är ett relativt nytt koncept som ger människor möjlighet att bada utan att oroa om att komma in eller ut ur ett badkar utan att falla eller halka

Funktion

storväxta walk-in badkar är byggd så att den kan rymma större , äldre och personer med funktionshinder . De flesta duschar och normalstora badkar är gjorda för människor som väger mindre än 300 kg. och människor som kan balansera lätt . Vissa walk-in baljor kommer att hantera personer som väger upp till 600 kg. Dessa walk-in badkar har halkskydd golv för att undvika att falla samt ett lågt insteg för enkel åtkomst.

Funktioner

Bariatric walk-in badkar har en anti-slip bälteskudde , vilket är omkring 17 inches från golvet för att möjliggöra för enkel bad och lätt stående . Handhållna duschmunstycken gör det enkelt för stor person eller person med funktionshinder att nå alla delar av kroppen . Stödhandtag hjälp med balansen . Dörrarna kan öppnas med vänster eller höger för att tillgodose den existerande badrum . Walk -in badkar passar in i den befintliga utrymmet för de flesta vanliga badkar

Storlek

Extra bred modeller kan vara så bred som 42 inches och har en 25-. till 26-tums dörr . Dessa extra breda modeller kommer att rymma en person upp till 600 kg. Standard modeller är runt 30 inches bred . Höjden på en walk-in badkar är cirka 40 inches . Genomsnittlig längd är cirka 50 till 55 inches . Extra lång modeller kan vara så lång som 67 inches, och Space Saver modeller kan vara så kort som 38 inches .

Överväganden

Walk -in badkar kan leverera en spa-upplevelse . Några kommer med bubbelpooler och så många som tio justerbara munstycken. Du kan köpa walk-in badkar med värmare och kanaler luft för massage . Några har justerbara säten och även avloppssystem .

Förebyggande /Lösning

prisintervallet för storväxta walk-in badkar varierar på grund av olika storlekar och extra funktioner som bubbelpool jetplan . Räkna med att betala minst på $ 2000 till $ 12. 000. Bariatric walk-in badkar finns på medicinsk leverans butik och på nätet (se Resurser nedan) .


Relaterade artiklar


instruktioner om hur man kan väva sjögräs stol stolar
Hur man väljer en Tempur- madrass som
hur man gör en trä bokhållaren
Hur startar jag en moraklocka ?
riktningar för reupholstering en soffa
hur man kan inreda ett vardagsrum med vinröd Soffor och stolar
hur man gör en DVD förvaring
diy matbordet
hur man rengör plast uteplats stolar
målningstekniker för trämöbler