typer av antika köksmöbler

typer av antika köksmöbler

Dagens kök vanligtvis har inbyggda skåp och lådor som ger ett strömlinjeformat utseende till köket . I det förflutna, skåpen som höll livsmedel , var köksredskap och rätter fristående möbler avsedda att ha vissa saker som behövs för att förbereda en måltid för familjen . Även moderna köksinredningar kan uppnå en gammaldags utseende med målningstekniker , separata bitar av möbler i rummet låna äkthet när du skapar en primitiv eller gammal stil i köket .

Farmhouse tabell

bondgård tabellen är en väsentlig del av antika köksmöbler . I köket konstruktion fungerar den som en arbetsyta för att förbereda måltider och lagring köksredskap på nedersta hyllan . Ett stort bord i mitten av rummet är vanligt i Medelhavet eller toskanska kök design . Denna möbel kan vara föregångaren till köket ön idag . Tabellen ger tillräckligt utrymme för att klippa och förbereda mat utan köksbänken .

Kök Skåp

Armoires brukar betraktas som möbler för sovrummet , men husägare använde bit i köket för att hålla rätter och matvaror . Två eller flera Armoires i köket kan du ordna och flytta dina möbler som bäst passar dina behov .

Canning Skåp

Canning skåp eller skåp gelé var en gemensam punkt i äldre kök . Canning och skärande bevarar var en vanlig metod , och en gelé kabinett lagras resultaten . Jelly skåp användes också för att lagra pajer och annan mat för att hålla dem fräscha från elementen och gnagare . Idag skåpen kan lagra glas , porslin och andra nödvändigheter kök .

Bakning Skåp

Bakning skåp , eller Hoosiers som de vanligen kallades , var bakning mitt i köket . Skåpen kom in i hem design scenen i slutet av 1800 för att kunna göra köket och spara hemmafru stegen när de förbereder mat till sin familj . Skåpen innehöll en arbetsyta , skåp för att hålla mjöl , socker och kryddor och lådor att hålla redskap och verktyg .


Relaterade artiklar


hur man gör en plast hylla
Hur hittar jag ett hål i en king size luftmadrass ?
japanska traditionella möbler
hur man gör en bordsskiva från trägolv
hur man gör en hörnbord
hur man sätter ihop en queen size-säng med räcken
dvd rack idéer
kreativa sätt att dekorera trä bord med decoupage collage
egenskaper hos plast som råvara för möbler
hur man sätter keramiska plattor på ett bord