Hur man återskapar en skinn

Hur man återskapar en skinn

Läder kan ge ett rum en känsla av lyxig överflöd . Det är slitstarkt och finns i vackra färger . Läder är en tillgång för vilken inredning som helst eller möbler men även de bästa kvalitet läder tyg kan blekna eller rippa efter ett tag . Du kan återställa en läder säte i dess ursprungliga skick , dock , och , genom att göra det själv , kan spara en avsevärd summa pengar

Du behöver : .
Tarp eller annan golvbeläggning
Nåltång.
Marker.
Läder.
Sax.
Elektrisk häftpistol med klammer .
Elektrisk limpistol med möbler lim .
Hammer.
Små efterbehandling naglar .


1 .
Lägg ut tarp eller golv i området där du kommer att arbeta . Om du tappar några stift, klamrar du kommer att kunna förfoga över dem lätt och de kommer inte utgör en fara för någon .
2 .
Vänd stolen du vill återskapa upp och ned och Använd tång nålen näsan för att ta bort alla häftklamrar eller nubb håller sittdynan på plats . Försiktigt bort eventuella lister runt kanten på sätet. Ta bort sadeln från resten av stolen .
3 .
Använd tång för att ta bort läder från sittdynan genom att dra ut märlor . När alla klammer avlägsnas , markera stolens topp , botten och sidor på baksidan av tyget .
4 .
ta den gamla läder med dig till en tyg eller klädsel butik . Använda den gamla läder för att hitta rätt storlek och form av den nya läder du ska använda för att återställa din plats .
5 .
Lägg gamla skinn på fel sida av nya läder och använda markören för att spåra runt den gamla klädseln . Klipp ut den nya kåpan men lämna tillräckligt utrymme för att skära ytterligare när de placeras på själva sätet .
6 .
Undersök själva sätet och , om det är fyllda , se till att det är tillräckligt fyllda . Om sätet med skum eller annat material se till att den är intakt och behöver inte någon reparation .
7 .
Lägg stolen på fel sida av läder . Börja med baksidan av dynan och dra läder spända till kanten av stolen . Häfta sedan läder till botten av sätet .
8 .
arbete runt sätet tills 3 sidor är klar . Använd någon fyllning som behöver gå ner i sätet på denna punkt . Avsluta den sista sidan och trimma överflödigt material så nära klammer som möjligt .
9 .
Byt trim , om någon , runt sitsens framkant . Lägg ett lager lim runt kanten på sätet . Placera ryggstödet på stolen och låg något tungt på den i 24 timmar .
10 .
Använd efterbehandling naglar och en liten hammare för att se stolen sitter på plats på stolen . Du har nu en ny stol .

tips och varningar


 • köpa tillräckligt läder att göra om andra möbler i rummet , t. ex. ett bord eller en annan stol .
 • Se till att du lägger det nya sätet på en möbel som är robust , inte sladdrigt eller trasig .


 • Relaterade artiklar


  Hur konvertera en evenflo spjälsängen till ett barn säng
  hur man byter stolsöverdrag
  hur man bygger en monter för en tabell
  sten firepit idéer
  hur reparera en utomhus stol
  hur man gör en pistol skåp i trä
  sova nummer 7000 riktningar
  hur man sätter hönsnät i ett skåp dörr
  hur man använder en magisk markering på trä antikviteter
  Tips för rengöring av klädsel